Tusener tar kontakt med oss på senteret!

Nøden er stor. Vi gir folk håp og tro. Over 100.000 kontakter i året!

Du finner oss her på senteret i Vennesla, mandag til fredag fra kl. 09 til 16. Hvert år tar vi imot rundt 90.000 TELEFONER og 12.000 MAILER fra folk fra inn- og utland som trenger hjelp.

I tillegg kan folk komme til senteret for å få forbønn. Etter korona-tiden har mange ting blitt forandret. I stedet for møter, tar vi nå imot folk til forbønn via timebestilling HVER DAG på bønnerommet, men hovedsakelig på MIRAKELTORSDAG (hver uke) og en MIRAKELLØRDAG i måneden. Ring for å få time. Spør etter Solveig.

En slik forandring har lite å si for resultater. Hver måned har vi 8500 søkende mennesker på personlig «møte» på telefonen, enda mer personlig enn på et møte. Og Gud svarer på bønn. Hver dag ringer folk og forteller om sitt mirakel. Velkommen til å ta kontakt med oss i Misjonen Jesus Leger.

Stiftelsen ble startet i 1990. Vi har lang fartstid og har mye erfaring. Jeg har skrevet 20 bøker, nesten alle om helbredelse og mirakler. I tillegg har jeg skrevet hefter og traktater – samt mange artikler, hovedsak om helbredelse ved bønn. Jeg er 75 år og arbeider 70-timers uker og blir ikke trett.

På senteret lager vi TV-programmet «Miraklet er ditt», som blir sendt over et område hvor det bor SEKS MILLIARDER mennesker (hele Asia, Afrika, Canada og Norge). TV-programmene kan også sees på YouTube. Vi takker Gud for hans store nåde som har gitt oss disse åpne dørene for evangeliet.

Men vi trenger støtte til disse fine prosjektene. Det kommer ikke penger fra staten (selv om de skylder oss flere millioner pga. mirakler som har skjedd med deres pasienter). Penger kommer heller ikke dalende ned fra himmelen (som noen synes å tro)! De kommer fra våre misjonsvenner!

Bli med å spre evangeliet til millioner av mennesker over store deler av verden og hjelp oss til å bygge flere brønner blant de kasteløse i India! Vi har bygd 20 så langt. Vi har fått forespørsel fra ti nye landsbyer om vi kan komme for å bygge en brønn hos dem. Vi sprer også evangeliet over Canada gjennom fire medarbeidere der! Men vi trenger støtte.

VIPPS: 10 38 69. Giro: 31.00.31.31001. Givertelefon: 822 06 111. Ring: 381 50050. Tusen takk og Herren velsigne deg rikelig tilbake!

Svein-Magne

 

Vis mer