Gi en gave

MJL trenger din støtte for å kunne nå ut med de glade nyhetene om Guds frelsende og helbredende kraft. Vi har mange utgifter og er i stort behov for hjelp utenfra for å kunne holde hjulene i gang. Du som ønsker å støtte oss, kan gjøre det på forskjellige måter.

1. Benytt bankgiro

Du som holder bladet Legedom, kan benytte blanketten som følger med bladet. Denne kan betales i banken eller i nettbanken din.

Kontonummer:
Sparebanken Pluss, Vennesla
3100 31 31001

2. Givertelefon

Du kan gi din gave fra din fasttelefon eller mobiltelefon. Ring givertelefonen:

822 06 111

kr. 250,- pr. oppringning

Etter at du har hørt en kort melding, venter du tre sekunder – og så hører du en pipetone. Legg så på. Du vil da bli trukket beløpet på din telefonregning. Din gave vil da bli overført til MJLs konto. Ønsker du f. eks. å gi 500 kroner til MJL, ringer du eksempelvis to ganger på samme måte osv.

3. Vipps

Ved bruk av mobiltelefon og Vipps kan du nå fort og enkelt støtte vårt arbeid.

Vipps-nummer: 10 38 69

 

4. Støtte til MJL fra utlandet

Kontonummer Sverige:

5060-0501
(DnB NOR Bank)


Bankdetaljer for betaling fra andre land utenom Norge og Sverige:

IBAN-nummer:
NO98 3100 31 31 001

BIC/SWIFT code:
SPSONO22XXX

4. Støttepartner

Du kan bli en fast støttepartner. Det vil si at du gir et bestemt beløp hver måned. Du kan selv sende din gave hver måned eller be din bank om å gi på fast oppdrag. Gi oss beskjed om at du vil bli støttepartner slik at vi kan sette deg opp på lista over støttepartnere.

Kontonummer: 3100 31 31001

5. Gideon-prosjektet

Vi har nå flyttet inn i vårt nye helbredelsessenter i Vennesla. Sentereret på 1300 kvm kostet oss 28 millioner kroner. Her har vi 15 kontorer, møtesal, kjøkken, spisesal, bønnerom, lager og tv-studio. Her arrangerer vi «Mirakellørdager» en gang i måneden, og «Mirakeltorsdag» omtrent hver uke. Vi trenger faste månedlige støttepartnere til dette prosjektet til å betale ned bygget. Meld deg på Gideon-prosjektet. Hvert enkelt medlem betaler inn kr 500,- fast pr måned til bygget er betalt. Om du ønsker å gi et annet beløp er du selvsagt velkommen til det. Vi kaller dette prosjektet Gideon-prosjektet, medlemene kaller vi Gideonfolket. Du kan selvsagt melde deg av når du vil. Bli med på dette spennende prosjektet.

Kontakt oss på kontoret og gi oss beskjed om du ønsker å bli medlem i Gideon-prosjektet.

NB: Gideon-prosjektet har en egen bankkonto: 3100 11 69427


Ring oss gjerne hvis du har spørsmål angående gaver til MJL. Tlf.: 38 15 00 50

Takk for din gave til Misjonen Jesus Leger!