Trippel-helbredet!

Janne Karin Karlsen (70) fra Stjørdal har opplevde tre helbredelser gjennom bønn av Svein-Magne Pedersen. Både kneslitasje, ryggplager og plattfot har måttet vike for Guds legende kraft.

På slutten av 1960-tallet var Janne Karlsen fra Stjørdal så uheldig å falle på ski. Det var isete føre og hun slo derfor ryggen kraftig. I årene som kom hadde hun derfor stadig smerter i ryggen.

– Jeg hadde vondt stort sett hele tiden. Spesielt når jeg måtte bøye meg eller når jeg brukte ryggen aktivt. Hvis jeg støvsugde eller vasket gulvet, hendte det ofte at jeg måtte krabbe bort til en stol eller en vegg for å komme meg opp. Om morgenen var det ekstra vanskelig å stå opp av sengen. Jeg måtte stå på kne for å reise meg.

Intens varme

Den 12. oktober i 1995 deltok Svein-Magne Pedersen i debattprogrammet Lønning Direkte på TV2. Temaet var ”bønn for syke”. På slutten av programmet fikk Pedersen anledning til å be for hele Norges befolkning.

– Pedersen ba seerne om å legge hånda på fjernsynet. Jeg satt i sofaen og undret meg på hva jeg hadde trengt forbønn for. Da kom jeg på den vonde ryggen min. Likevel gikk jeg ikke fram, og etter en stund var bønnen ferdig og programmet ble avsluttet.

Senere på kvelden opplevde Janne at hun ble utrolig varm i kroppen. Hun trodde hun hadde fått feber, og hun sa til mannen sin at hun antagelig måtte bli hjemme fra arbeidet dagen etter på grunn av sykdom.

Neste morgen våknet hun i fin form og sto opp av sengen. Plutselig oppdaget Janne at hun sto midt på gulvet uten smerter. Det var merkelig. Hun la seg i sengen igjen og sto opp på ny, men smertene var ikke der.

– Jeg tror jeg gikk opp og ned fra sengen i alt fem ganger, for jeg var så forundret over at smertene ikke var der. Da kom jeg plutselig på bønnen til Pedersen kvelden før og den intense varmen i kroppen. Jeg skjønte at jeg måtte ha blitt helbredet.

Plattfot

BUE: Slik ser foten til Janne i dag. Før var fotsålen rett som et strykejern, men nå har foten normal bue.

I løpet av årene hadde Janne en annen plage som hadde fulgt henne gjennom hele livet. Da hun var ung, ble det konstatert at hun hadde plattfot, og hun hadde derfor ingen bue under fotsålen.

– Føttene var helt flate, og plattfoten førte til at jeg fikk litt problemer. Jeg fikk etter hvert innleggssåler, men jeg sluttet å bruke dem etter en stund, fordi det ble så vanskelig med sko.

I 2007 reiste Janne til Vennesla for å få forbønn av Svein-Magne Pedersen. Hun hadde lest flere artikler i bladet Legedom om folk som hadde blitt helbredet for plattfot.

– Pedersen ba for meg, og jeg reiste hjem uten å tenke så mye mer over situasjonen. Først en tid senere oppdaget mannen min at noe hadde skjedd.

– Du har jo ikke plattfot lengre, sa han en dag han fikk se føttene hennes.

– Da jeg kikket etter, ble jeg svært overrasket. Der det tidligere hadde vært en rett fotsåle, hadde det nå formet seg en fin bue. Det var fantastisk!

Kneslitasje

Janne har også fått overnaturlig hjelp for en tredje plage. Gjennom livet hadde hun jobbet mye på kontor, og hun hadde derfor stått på harde gulv.

– Jeg merket at knærne begynte å bli utslitt, men plutselig en dag hovnet de helt opp. De ble stive, låste seg og jeg kom meg ingen veier.

Janne var hos legen og tok etter hvert røntgen. Bildene viste at knærne var helt utslitt og at operasjon var eneste utvei.

– Da jeg kom hjem, ringte jeg med en gang til Svein-Magne Pedersen. Han ba for meg og sendte en salveduk i posten. Dagen etter var alle smertene borte. Dermed trengte jeg ikke å bestille operasjon likevel.

– Jeg har fortalt om det jeg har opplevd til mange. Noen tror, mens andre er tvilende. Jeg har også anbefalt mange å ta kontakt med Misjonen Jesus Leger for forbønn. Etter alt jeg har opplevd har jeg stor tro på helbredelse.

Vis mer