Timothi når ut til de nødlidende

Misjon i India er helt fantastisk! Evangelist Timothi går fra landsby til min landsby og forkynner frelsen blant 1,4 milliarder indere!

Fra 2014 har Timothi vært utsendt av Misjonen Jesus Leger til sitt eget folk. Han kjører på sin gule «TukTuk» bil, fra landsby til landsby. I plastikkposen har han frelses­traktaten «5 Minutter til Himmelen» på språket i staten Andhra Pradesh – Telugu. Dette språket snakkes av 96 millioner i verden.

 

 

 

 

 

 

I plastikkposen har han også litt mat til de fattige, kasteløse folkene. De bor i gresshus og drikker ofte forurenset vann. Hindulederne i høyere kaster bruker ikke penger på «untouchable» folket. Men det gjør støttepartnere av Misjonen Jesus Leger. Foreløpig er 21 flotte brønner kommet opp. Der står det inngravert: «Jesus Heals Ministries». Folk skjønner at det er de kristne som har bygd brønnen til dem.

De som kommer til brønnen, åpner sitt hjerte – for det var de kristne som forbarmet seg over dem og ga dem rent vann – et av menneskenes basis-behov. Deretter får de levende vann fra budskapet i frelsestraktaten min. Evangelist Timothi har fått lede hundrevis av indere til frelsen. Vi blir ALDRI, ALDRI ferdig med India!

Svein-Magne

 

Vis mer