Svulsten sporløst borte

I to år gikk Eva Nordstrøm (68) med en smertefull svulst i ryggen. Legen fryktet den kunne utvikle seg til å bli kreft. I 2013 ringte søsteren hennes til Svein- Magne Pedersen. På neste kontroll var svulsten sporløst forsvunnet. I tillegg forsvant den plagsomme øresusen.

– Det var en vond og smertefull tid, og jeg var bekymret for at det skulle bli kreft, sier Eva Nordstrøm fra Hønefoss da hun forteller om svulsten som legene oppdaget i ryggen. I 2011 hadde hun vært gjennom en kreftoperasjon i brystet ved Drammen sykehus. Da legene gjorde nye MR-undersøkelser, fant de også en svulst i ryggen. Den var heldigvis ikke ondartet, men legene ville følge henne opp i frykt for at den kunne utvikle seg til kreft. De neste to årene var hun derfor stadig til nye MR-undersøkelser.

– I løpet av denne tiden begynte svulsten å klemme på ulike nerver og jeg fikk veldig vondt. Det var smerter dag og natt. Jeg kunne ikke lene meg bakover på en stol, for da fikk jeg ekstra smerter i ryggen. I stedet måtte jeg sitte på en stol med rett rygg. Hver dag tok jeg seks Paralgin Forte. Det hendte jeg måtte stå opp om natten og ta tabletter for å få sove.

Søster ringte

I 2013 ringte søsteren til Eva til Svein- Magne Pedersen. Hun var svært bekymret for svulsten. Pedersen ba for henne og sendte samtidig en salveduke som Eva bar med seg og la under hodeputen.

– En tid senere var jeg til ny MRundersøkelse. Da var svulsten forsvunnet! Legene skjønte lite. Jeg var så glad for det som hadde skjedd, for jeg hadde vært så bekymret. Smertene kom også bort, og det var fantastisk!

Øresus

Eva forteller at også noe annet skjedde i forbindelse med søsterens telefon til Pedersen. I ett år hadde hun slitt med en intens øresus. Den plaget henne dag og natt. Det pep og banket i øret hele tiden.

– Dette må du leve med resten av livet, sa øre-nese-hals-legen til henne. Det var en lite hyggelig beskjed å få.

– Da søsteren min ringte, nevnte hun ikke øresusen, men like etter samtalen med Pedersen oppdaget jeg plutselig at øresusen var forsvunnet.

Nå har det gått over tre år, og jeg har ikke hatt øresus siden. Det er utrolig deilig.

Flere mirakler

Eva vokste opp i en kristen familie i Nordreisa i Nord-Troms og har alltid trodd på Jesus og helbredelse. Hun forteller at hun en gang opplevde noe helt spesielt. På 90-tallet ble hun veldig syk og møtte en del utfordringer.

En natt våknet hun og fikk se at Jesus sto i soverommet.

– Det var en veldig sterk opplevelse. Jeg måtte klype meg selv i armen for å sjekke at det ikke var en drøm. Han var kledd i hvitt og jeg så med en gang at det var ham. Dagen etter begynte ting å skje, og jeg ble frisk, sier hun.

Eva har også nylig opplevd at Jesus grep inn i livet, denne gangen hos ei venninne som hadde fått hjerneblødning. I september i 2016 ringte Eva til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn for henne. Tilstanden var alvorlig og hun lå lenge på sykehuset. De fleste hadde gitt henne opp, og det var bestilt sykehjemsplass. – Plutselig fikk jeg telefon om at situasjonen hadde snudd drastisk. De ansatte kalte det selv for et mirakel. Nå hadde hun begynt å gå med prekestol. Det hadde ingen trodd ville skje. Nylig var jeg på besøk hos henne. Jeg ga henne Legedom, og hun leste det med stor interesse. Gud er god, og han vil helbrede alle mennesker, avslutter Eva.

Vis mer