Solrunn fikk to nye knær på senteret!

75 år gamle Solrunn Johansen i Svelgen kom til forbønn på senteret den 5. august 2021. Her ga Gud henne to nye knær. Og helbredelsen holder!

Bakgrunnen for denne slitasjen var at hun hadde arbeidet 15 år som servitør på daværende Svelgen Hotell. Hun gjorde også annet forefallende arbeid på hotellet.

– Det ble veldig mye gåing hele tiden. Det slet nok på føttene mine, kan hun fortelle.

Etter at hun sluttet på hotellet, begynte hun som syklende postbud. Hun syklet nærmere én mil hver dag – i allslags vær!

Uutholdelige smerter

For ca. 20 år siden kjente hun at knærne begynte å bli smertefulle. Det ble verre med årene. Hun måtte ta fem-seks Paracet smertestillende tabletter hver dag. Verst var det å gå i trapper. Hun kunne bare ta ett skritt ad gangen. MR-bilder fra sykehuset i Førde viste tydelig slitasje. Det kunne legene ikke gjøre noe med. Hun fikk trøste seg med salver og smertestillende tabletter.

Solrunn kom til senteret den 5. august i 2021. Svein-Magne ba for henne. Hun kjente en rar følelse i knærne. Svein-Magne spurte om hun kunne gå opp trappen på senteret. Skuffende måtte hun innrømme at smertene var like sterke som før. Hun kunne bare ta ett trinn ad gangen.

Men nå ble smertene enda verre enn før. Turen hjem til Svelgen ble et mareritt. I seks dager etterpå var smertene nesten uutholdelige. Men da hun våknet den sjuende dagen, merket hun at noe stort hadde skjedd i løpet av natten: Hun var smertefri! Gud hadde gjort et stort under!

– Jeg er fremdeles like god!

Den 20. oktober i 2022 var Solrunn på et nytt besøk på senteret i Vennesla. Glad kunne hun fortelle om en bedre livskvalitet:

– Jeg er like god nå som etter at Gud helbredet meg, én uke etter at jeg kom hjem fra Vennesla for over et år siden. Hun kan fortelle at hun nå kan gå på tur i skog og mark – smertefritt. Å gå i trapper går som en lek, sier hun smilende.

For å demonstrere hva Gud har gjort mot henne, går hun raskt opp og ned trappen mellom etasjene på senteret. For ett år siden bød det på store smerter. Nå går 75-åringen lekende lett opp og ned trappen! Én ting er å høre om et mirakel. Noe annet er det å se miraklet med egne øyne. Det er håp for mennesker med skjelettplager. Det kan Solfrid skrive under på!

Ingen ting er umulig for Gud!

Svein-Magne

 

 

Vis mer