Magasinet Legedom: Se, vi gjør noe nytt!

Det første Legedom kom ut i desember 1990. Det var begynnelsen på et blad som skulle få et stort nedslagsfelt i Norge. I den første tiden kom det ut med fire nummer i året. Etter noen år utvidet vi til fem nummer i året. Fra nå i mars av vil bladet komme ut hver måned.

Mange ønsker å motta gladbladet Legedom oftere. Nå har de fått bønnesvar. Grunnen er at vi ønsker å komme ut med ferske nyheter hver måned. Man trenger ikke å vente to-tre måneder (slik det har vært til nå) for å få vite hvor mye fantastisk Gud gjør i vårt arbeid.

Men denne forandringen har også en annen årsak: Det månedlige Misjonsbrevet går inn i bladet. Slik det har vært til nå har våre misjonsvenner fem ganger i året fått både bladet Legedom og Misjonsbladet i samme måned. Dette er unødvendige utgifter. Ved å gjøre denne forandringen sparer vi mange tusen kroner i året. Og det trenger vi i disse dager når økonomien ikke er så god. Vi kjemper hver måned for å holde nesen over vannet.

Nå kan du hver måned glede deg over å få vårt fargesprakende blad i postkassen! Bladet har vært på 32 sider. Det kreves mye arbeid å kunne lage stoff til 32 sider hver måned. Det blir for mye for oss. Derfor vil bladet nå komme ut med 16 sider. Dessuten gjør vi denne vrien for å spare inn penger. Portoutgiftene er skyhøye. Posten har økt portoutgiftene med rundt fem prosent. Av disse grunner vil bladet komme ut med 16 sider hver måned. Å få dette gladbladet i postkassen hver måned med håp om helse og helbredelse, vil gi en månedlig innsprøytning av Guds kraft!

Bakerst i bladet kan du finne en blankett. Den faller ut hver gang du river eller klipper av plasten. Vennligst, ikke kast den. Les budskapet på den og benytt deg av muligheten til å støtte vårt arbeid hver måned eller så ofte du kan. Eller gi på annen måte.

Paulus sier: «Den som sår sparsomt, skal også høste sparsomt, og den som sår rikelig, skal høste med rik velsignelse.» (2 Kor 9:6)

Det var en som sa det slik: «Jeg har ikke råd til å la være å gi, for Gud velsigner meg rikelig tilbake!»

Hjelp oss å nå målet: Å spre evangeliet til flere og flere mennesker i verden! Traktaten min, «Fem minutter til himmelen» blir i disse dager oversatt til flere og flere språk: hindi, telugu, tamil, etiopisk, ungarsk, swahili, arabisk, russisk, engelsk, fransk, tysk og så videre. Også dette koster en god del, for traktaten skal også trykkes og spres via kristne menigheter rundt om i de forskjellige land.

I India gjør MJLs medarbeider, evangelist Timothi Kota, en enestående gjerning. Gjennom hans arbeid har traktaten blitt oversatt og trykket på de indiske språkene hindi og telugu. Hindi er Indias offisielle språk. Rundt en milliard mennesker kan snakke hindi. Flere titalls millioner kan snakke telugu i India. Timothy er svært frimodig. Han går på sykehus, på gater og streder og i hjem og deler ut traktaten til tusener av ufrelste indere. Vi sender penger til ham, og han får traktaten trykt i India. Vi lønner ham hver måned for dette viktige arbeide.

Timothy ordner også med dubbing av tv-programmet «Miraklet er ditt» til hindi, tamil og telugu. Dubbing koster mye, men det betyr mye for millioner i India å få høre evangeliet på sitt eget språk. Disse kostnadene må selvsagt vi betale. Når du støtter MJL, går din støtte blant annet dette viktige arbeid. Gjennom din støtte får millioner i India høre evangeliet på sitt eget språk!

Hjertelig hilsen din venn og forbeder, Svein-Magne Pedersen.

Den som støtter MJL med kr 1500 eller mer, vil motta boken Nøklene til din helbredelse som en takk fra oss.

Den som gir 1100 kroner eller mer, vil automatisk få tilsendt en CD (av i alt 14) hvor jeg underviser om helbredelse. Lytt til den og vær åpen for din helbredelse. Neste gang du gir, får du en ny CD – helt til du sitter med et sett på 14 CDer, et verdifullt produkt i forbindelse med troen på helbredelse. Vi har oversikten på hvilken CD du har fått tidligere, og sender automatisk den neste.

Vedlagt finner du en giro. Hvis du vil gi et annet beløp, kan du bare sette en strek over beløpet og skrive et annet beløp rett over – eller gi på annen måte. (se link nedenfor) Vi trenger din støtte nå. På forhånd tusen takk, og Herren velsigne deg rikelig tilbake!

Vil du gi en gave? Trykk her.

Vis mer