Over 80 frelst i Trøndelag i 2014

Helgen 27.–28. september i 2014 besøkte Svein-Magne Pedersen Trondheim by. Over 20 personer søkte frelse. Dette var Pedersens andre besøk i distriktet i fjor, og totalt sa over 80 personer ja til Jesus i Trøndelag i 2014.

Nærmere 300 personer møtte opp i Baptistkirken i Trondheim da Svein-Magne Pedersen hadde helbredelsesmøter den siste helgen i september i fjor.

Det var den nystartede menigheten Glory House som sto bak arrangementet sammen med Misjonen Jesus Leger. I tillegg hadde Baptistkirken i byen stilt sine lokaler til disposisjon til stor velsignelse for arrangøren.
Glory House er en internasjonal menighet og ledes blant annet av pastor Jimmy Bervell fra London. De har begynt å ha ukentlige møter i Trondheim med fokus på bønn, helbredelse og profetiske gaver.
Gospelsanger Paddy Padayachee fra Sør-Afrika var også til stede på møtene og fremførte flere flotte lovsanger. Padayachee besøkte også Norge i november 2012 da han holdt en fem uker lang turne. Da deltok han også på noen av Pedersens møter.

Mange søkte frelse

Pedersen forkynte Guds ord med stor frimodighet, og på slutten av møtene var det i alt over 20 personer som ga til kjenne at de ønsket å bli frelst. Flere registrerte navn og adresse slik at Misjonen Jesus Leger og arrangøren kan tilby oppfølging.
I begynnelsen av februar i fjor besøkte Pedersen Nordisk Bønnesenteret i Levanger og Stjørdal Misjonskirke. Over 60 personer sa ja til Jesus. Det betyr at over 80 personer søkte frelse på Pedersens møter i Trøndelag i fjor.

Gikt

De to møtene varte til sammen rundt 20 timer. Utover kvelden ba Pedersen for de syke, og flere vitnet om at de hadde blitt berørt av Guds kraft.

Sølvi Gimse fra Trondheim hadde i mange år slitt med en arvelig og kronisk gikt i lysken. Det medførte smerter, spesielt om høsten og vinteren. I tillegg fikk hun kneslitasje for syv år siden, og den siste tiden hadde hun haltet av smerte.

– Jeg har jobbet som servitør og stuepike i 30 år. Da var jeg i full aktivitet, og det har belastet kroppen. Smertene gjorde at jeg måtte være forsiktig med å gå, spesielt i trapper. Av og til kunne det smelle i kneet, noe som gjorde svært vondt. Til slutt skiftet jeg yrke og jobber nå som møbelselger, men det ble ikke noe bedre av den grunn, sier hun.

Da Pedersen ba for henne, forsvant alle smertene momentant i løpet av sekunder. En deilig varme strømmet gjennom kroppen hennes. Også den vonde nakken ble god. Noen dager etter møtet skjedde det også noe spesielt.

– Jeg var på jobben og satte meg ned for å hvile på en stol. Plutselig kom den samme varmen som jeg kjente da Pedersen ba. Jeg ble glohet i knærne, og det var som Gud ga meg en dobbel berøring.
Gimse innrømmer at hun er opptatt av alternativ behandling og healing, men har ikke opplevd kraft av denne typen før.

– Gudskraften som Pedersen formidler er en helt annen kraft enn det jeg kjenner til. Jeg er utrolig takknemlig. Nå kan jeg danse ned trappen hjemme. Jeg hinket også på foten foran flere i familien for å vise hva som hadde skjedd. De ble svært overrasket, sier hun.

På møtet i Trondheim vitnet også andre om at Gud rørte ved deres helse, blant annet folk med plager i nakke, rygg, knær og dårlig hørsel.

NYSTARTET: Glory House er en internasjonal menighet og ledes blant annet av pastor Jimmy Bervell fra London. Menigheten begynt å ha ukentlige møter i Trondheim i fjor. Pastor Bervell var svært glad for å ha Pedersen på besøk.
Vis mer