NY OPPSTART AV TELEKIRKEN: 26. september!

Nå er Telekirken endelig tilbake igjen på onsdager kl.20/21. Vi fått et nytt telefonnummer med vanlig telefontakst: 955 15 160. Velkommen tilbake!

Da MJL av sluttet teletorget den 10. juli i år, ble også telekirken satt på hylla, for den var tilknyttet teletorget. Nå er Telekirken endelig tilbake igjen. Oppstart er den 26. september kl. 20 og 21. Nå har vi fått et nytt telefonnummer med vanlig telefontakst: 955 15 160

Mange har savnet Telekirken etter at den ble satt ut av systemet den 10. juli i år. En mann ringte til oss og fortalte at Telekirken var ukens høydepunkt for ham. Han håpet at den snart ville komme tilbake. Nå får han sammen med mange andre, sitt ønske oppfylt.

Før kostet det 100 kroner for å delta på et møte i Telekirken. Av dette beløpet fikk MJL 74 kroner. Resten gikk til
staten og et teleselskap. Det var en moderne måte å ta opp kollekt på, samtidig som vi fikk presentert et budskap. Originalt og fint! Akkurat som når man selger en kristen bok eller tale-CD.

Men nå får MJL ikke en øre i kollekt. Nå gjelder det kun å få ut et budskap. Men – lik vanlige møter har vi i
Telekirken en mulighet å ta opp kollekt: Når som helst før Telekirken starter – eller etter at den har avsluttet, kan lytterne gi sin kollekt ved å ringe MJLs givertelefon (døgnåpen). Nummeret er: 822 06 111.

Når man ringer dette nummeret, hører man etter noen ring et «pling» og en stemme som sier at nå har du gitt 250 kroner. Beløpet vil komme på innringers telefonregning. Videre vil beløpet bli satt inn på MJLs konto. Vil man gi 500 kroner eller mer, er det bare å ringe to eller flere ganger.

Takk til alle som vil støtte oss på denne måten!

Velkommen tilbake i Telekirken onsdag den 26. september kl. 20 og 21 og hver onsdag fremover! Ring telefonnummer 955 15 160 for å komme inn.

Vis mer