MJL har bygd brønn nr. 21 i India!

MJL fortsetter å bygge brønner for de kasteløse i i India. Den 24. juli 2023 fant brønnborerne vann til folket i en ny landsby i staten Andhra Pradesh. Og den 3. august ble brønnen i landsbyen Basikapuram innviet med mange glade og takknemlige tilskuere til stede. Landsbyens ordfører har sendt sin takk til MJL for brønnen.

I landsbyen bor det nærmere 3000 mennesker. De tilhører gruppen «kasteløse» – de som er nederst på rangstigen i Indias kastesystem. Som arbeidere tjener de bare to-tre dollar per dag. Kvinnene her har i alle tider måttet gå til en elv utenfor landsbyen for å hente vann. Vannet her er forurenset og har ofte påført innbyggerne infeksjoner og virus.

Under innvielsen kom mange kvinner til brønnen for å være med på denne historiske dagen – da landsbyen endelig fikk sin egen brønn. MJLs evangelist, Timothi, foretok innvielsen, forkynte evangeliet til de fremmøtte og ga alle min frelsestraktat på det indiske språket, telugu.

De fleste i Basikapuram er hinduer. I tillegg bor det en del muslimer og kristne her.

På brønnveggen er det risset inn «Jesus Heals Ministries». Alle som kommer hit, skjønner da at det er de kristne som har bygd denne brønnen. Det er med på å åpne hjertene for evangeliet, og mange blir frelst. Brønnboring er derfor misjon på sitt beste. Her får folket hjelp både til ånd og kropp. Hvem av oss ville ha likt å drikke forurenset vann år etter år, og være kronisk syk?

Takk til MJLs misjonsvenner for støtten til brønnbygging i India! Mange landsbyer ber oss innstendig om hjelp! Vi fortsetter etter hvert som vi får midler til nye brønner.

 

Svein-Magne

 

Brønn Nummer 21: Brønnen i landsbyen Basikapuram ble innviet med mange takknemlige kvinner til stede.

Vis mer