Miraklet i mitt liv – nr 3 – 2016

Korte vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake til oss for å gi Gud æren for sine helbredelser. Publiseres som en fast spalte i magasinet Legedom.

Betennelse i bukspyttkjertelen

I løpet av et par års tid hadde jeg to ganger betennelse i bukspyttkjertelen. Jeg fikk ikke noen behandling mot sykdommen. Ingen ting kunne hjelpe. Jeg hadde feber og var veldig syk på denne tiden. Min kone ringte til deg og fikk forbønn. Litt etter litt kom sykdommen bort. Legen har undersøkt meg. Han fant ut at jeg var blitt frisk. Jeg ble helbredet gjennom din forbønn. Siden da har jeg vært god.

Ikke lenger flyskrekk

For noen år siden bodde jeg i Bergen. Der har jeg bodd i 16 år før jeg flyttet til Finnmark. Mens jeg bodde der, led jeg fryktelig av flyskrekk. En desemberdag skulle jeg ta flyet fra Bergen til Alta. Jeg grudde meg fælt til denne turen. Før jeg dro ringte jeg til deg. Du ba at jeg skulle bli kvitt flyskrekk. Mens du ba for meg, kjente jeg en strøm av kraft som gikk gjennom kroppen min. Så gikk jeg på flyet og dro nordover. Da flyet nærmet seg flyplassen i Alta møtte vi et forferdelig uvær. Flyet kretset i 40 minutter over flyplassen før det kunne lande. Der satt jeg og kjente en himmelsk fred. Frykten var kommet helt bort. Nå er jeg kvitt flyskrekk. Jeg vet at Gud er med meg. Jeg trenger ikke være redd.

Tre ganger bønn for tørre øyne

Tre ganger oppsøkte jeg deg og fikk forbønn for tørre øyne. Øynene føltes som sandpapir. Det kom blå flekker på øyets hvite del. Det gjorde vondt. Jeg måtte dryppe øynene åtte-ti ganger om dagen. Denne lidelsen hadde jeg hatt i to–tre år. Siste gang du ba for meg, var i Familiekirken på Ås for over et år siden. Jeg kjente ingen ting da du ba for meg, men så ble jeg bedre og bedre. Etter tre-fire dager var jeg god! Jeg trodde nesten ikke at det var sant. Men siden da har jeg vært fri denne øyensykdommen.

Fikk følelsene igjen

I åtte-ni år manglet jeg følelser under føttene. Det var derfor vanskelig å gå. Jeg gikk på hælene. Det ble en måte å gå på som man kan kalle en «klampgang ». Denne lidelsen kom trolig etter en cellegiftkur som jeg hadde hatt noen år tidligere. Legene sa at nervene i beina var ødelagt. For vel et halvt år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for denne lidelsen. Jeg ble da gradvis bedre. Etter to-tre uker var jeg blitt frisk. Jeg har nå vært på kontroll på sykehuset. Legene kan bekrefte at jeg er blitt frisk og kaller det et mirakel. Siden da har jeg vært god.

Kraftig rygglidelse

For 12 år siden fikk jeg en kraftig rygglidelse. Jeg gikk krokete. På denne tiden var jeg sjømann. Legen sendte meg til en fysioterapeut. I løpet av to måneder var jeg to ganger i uken hos fysioterapeuten. «Denne var vrien,» sa han. På denne tiden fant jeg på å ringe til deg. Du ba for meg på telefonen. Da jeg la på røret, kunne jeg rette meg opp. I løpet av noen få minutter var jeg blitt god og kunne gå til et verksted hundre meter unna. Siden da har jeg ikke hatt problemer med ryggen.

Kul forsvant over natten

For tretten år sien fikk jeg en kul ved navlen som legen opererte bort. I 2014 kom den tilbake. Den var på størrelse med en hasselnøtt. Jeg var til undersøkelse, og legen ville operere dagen etter. På morgenen ringte jeg til deg. Jeg la meg til å sove igjen, men da jeg våknet, var den borte. Legen ble sjokkert da han ikke fant kulen: «Dette er ufattelig,» sa han. I høst skulle jeg også operer bort en tre centimeter stor utvekst på baken. Legen var redd det var kreft. Jeg ringte og du ba på nytt. Dagen etter var også den borte.

Godt syn

For fem år siden skadet jeg høyre øyet og synet ble svekket. Jeg fikk også konstatert grå stær. Det gikk jeg med i seks år. Planen var operasjon. Under et møte på Bildøy i fjor fikk du et kunnskapsord om dårlig syn. Jeg satt i salen, men kjente noe som beveget seg inne i øyet. Kort tid etter var jeg hos legen. «Den som har sagt at du har grå stær, har sett syner,» sa han. Også skaden på det ene øyet var blitt godt. I nesten 50 år har jeg også brukt briller på grunn av nærsynthet. Flere ganger har jeg kontaktet deg om dette. I dag bruker jeg ikke briller lenger.

Uhelbredelig blodkreft

I 2014 fikk jeg vite at jeg hadde fått kronisk blodkreft, og legene sa jeg måtte leve med det resten av livet. Jeg var gjennom seks cellegiftbehandlinger som skulle bremse utviklingen, men legen sa jeg aldri kunne bli kvitt kreften. I 2015 ringte jeg og fikk forbønn. To ganger besøkte jeg også Mirakellørdag. På høsten var jeg til ny kontroll. Da var all kreft borte i både margen og blodet!!

Helbredet på YouTube

I lengre tid hadde jeg slitt med smerter i ryggen og hoftene. Mitt høyre ben var også 1,5 centimeter kortere. Jeg så på programmet Miraklet er ditt på YouTube på Internett siden jeg bor i Sverige. Svein-Magne Pedersen ba for syke, og jeg ble med i bønnen. En morgen våknet jeg av at det knaste inne i hodet mitt. Samtidig kjente jeg at noe skjedde i hoftekulen. Jeg sto opp og kjente at ryggen var god og jeg haltet ikke lengre. Takk Jesus!

Vorter og eksem kom bort

I over ett år hadde min eldste datter slitt med åtte vorter på hendene og flere var på vei. Vi hadde vært hos legen, men det var lite hjelp å få. Snart skulle hun begynne på skolen, og hun syntes vortene var ille å vise frem. Under et møte på Stadlandet i 2015 fikk jeg med meg noen salveduker hjem. Kort tid etter forsvant alle vortene. Vår minste datter ble også kvitt sin plagsomme eksem. Senere på året tok jeg kontakt med MJL igjen. Vår datter på fire hadde da også fått noen vorter på fingeren. Også disse forsvant i løpet av et par dager.

Vis mer