Miraklet i mitt liv – Legedom nr 5 – 2015

Korte vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake til oss for å gi Gud æren for sine helbredelser. Publiseres som en fast spalte i magasinet Legedom.

Urinlekkasje

Jeg ringte til deg for en tid siden og fikk forbønn for urinlekkasje. Takk Gud – jeg ble helbredet! Jeg følger med på tv-programmet ditt. Dessuten pleier jeg å ringe Telekirken på onsdager kl. 20 eller 21.

Utbrenthet

Min søster var sykemeldt i et halvt år grunnet utbrenthet. Hun orket nesten ingen ting, men satt inne og orket ikke å gå ut på tur. Hun fikk forbønn på en Mirakeltorsdag tidligere i år. Søndag, tre dager senere, bestemte hun seg for å gå tilbake på jobb. Det gjorde hun dagen etter, mandag. De andre på arbeidsplassen var overrasket over å se henne tilbake på arbeid så raskt. Hun fortalte at en voldsom kraft hadde kommet over henne klokken halv ett på natten etter forbønnen. Nå var hun blitt frisk igjen.

Eksem i endetarmen

I 2008 fikk jeg eksem i endetarmen. Jeg fikk fått strålebehandling for dette, og ble noe bedre. Så bestemte jeg meg for å ringe til deg. Jeg ringte flere ganger. Til slutt kom eksemen bort. Nå kan jeg sitte uten å ha smerter og er helt frisk.

Helbredet for kreft

For elleve år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for min datter som hadde kreft. Hun hadde to svulster i livmoren, en i en eggstokk og en i lysken. Svulsten i lysken vokste inn i hovedpulsåra. Legene fortalte henne at hun ikke ville komme til å få barn. De ga henne cellegift, men prøvene var ikke fine da. På denne tiden ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Legene ga henne 17 prosent sjanse til å overleve. Hun så døende ut. Etter at du ba, forsvant alle svulstene! Etter at hun ble helbredet har hun fått to små jenter.

Øresusen forsvant

For 5–6 år siden hadde jeg øresus på det venstre øret. Øresusen var så sterk at jeg sov nesten ikke om natten. For å døyve susen hadde jeg satt en radio på øret. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for denne lidelsen. I løpet av noen dager forsvant øresusen. Det er det beste som har hendt meg!

Har ikke lenger pollenallergi

I mange år plagdes jeg med pollenallergi. For 10–12 år siden fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn. Jeg kontaktet deg flere ganger. En vårdag på denne tiden oppdaget jeg at pollenallergien var kommet bort! Siden da har jeg vært helt frisk!

Åreknutene kom bort

Etter at jeg fikk barn da jeg var 21 år, har jeg hatt åreknuter i begge leggene. Jeg er nå 64 år. Åreknutene var store som kabler rundt leggene, to i den ene leggen og to i den andre. Det var smertefullt å gå med disse åreknutene. I 1986 ble jeg operert for åreknuter, men de kom tilbake etter to år. Jeg var redd for at jeg kunne få årebetennelse, derfor torde jeg ikke å ta operasjon igjen. For et halvt år siden tok jeg tre ganger kontakt med deg og fikk forbønn for åreknutene. Etter dette ble jeg bedre og bedre. Smertene i leggene forsvant, og nå er åreknutene kommet 90 prosent bort.

Leversykdom

Vår eldste datter fikk en sykdom på levra. Hun var ofte til undersøkelse hos en lege. Han ga henne ikke noe medisiner for denne sykdommen. Jeg ringte til deg for henne. Kort tid senere var leversykdommen kommet bort. Gud helbredet henne!

Krystallsyken

Mannen min fikk krystallsyken. Han ringte til deg og fikk forbønn. Kort tid senere ble han god. Takk for forbønn! Prostatitt-helbredet I to-tre år led jeg av prostatitt. Det var alltid vondt å sitte, det kjentes ut som om jeg satt på en spiker. Når jeg var på møter, måtte jeg derfor stå hele tiden. Legen ga meg ikke noe medisin, for den fantes ikke. Han fortalte meg at denne lidelsen måtte jeg regne med å plages med resten av livet. På denne tiden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Jeg kjente ikke noe spesielt under forbønnen, men to-tre dager senere oppdaget jeg til min store glede at all smerte var kommet bort! Siden da har jeg vært frisk. Det er nå ti år siden jeg ble helbredet for prostatitt.

Grusom rygglidelse

For 20 år siden fikk jeg en skiveutglidning i ryggen. Tidligere hadde jeg i flere år gått med ryggsmerter, men nå ble det mye verre. I over et halvt år gikk jeg med konstante ryggsmerter. Jeg var ofte så dårlig at jeg ikke klarte å gå, men måtte bare krype bortover golvet. En kiropraktor ga meg 12–15 behandlinger uten at det hjalp. Derfor bestemte jeg meg for å ringe til deg for å få forbønn. Natten etter at du ba ble jeg fryktelig dårlig i ryggen. Du hadde fortalt meg at det kunne skje. Du ba da på nytt for meg. To timer etter at du ba for meg forsvant alle smertene i ryggen. Jeg har vært god i ryggen siden den gang.

Urinsyregikten forsvant i Båtsfjord

I 2003 talte du på et møte i Båtsfjord. I fem år plagdes jeg med urinsyregikt. Den fikk jeg flere ganger i året. Tablettkur etter tablettkur måtte jeg ta. Men etter hver gang kom urinsyregikten tilbake. På møtet fikk jeg forbønn av deg. Siden da har jeg vært kvitt urinsyregikt.

Helbredet på «Lønning Direkte»

Jeg klarte nesten ikke å gå. Røntgenbilder viste at jeg hadde fått slitasje i den venstre hoften. Verst var det å gå nedover trapper. Den 12. oktober 1995 var du gjest hos Per Ståle Lønning. Der ba du for syke. Du ba den som var syk om å legge en hånd mot det syke stedet og den andre på tv-skjermen. Det gjorde jeg. Neste morgen våknet jeg uten smerter i hoften! Og nå kunne jeg gå ned trappen uten å kjenne smerte. Siden da har jeg vært god i hoften.

Kokende varme bein

I tre år gikk jeg med smerter i føttene. I tillegg var de også kokende varme. Om vinteren måtte jeg gå flere ganger om dagen ut på trappa i barføtter for å avkjøle de kokende varme føttene mine. Eller jeg måtte sette dem oppå kjøleelementer mange ganger om dagen, slik de bruker i kjølebegger. Legene mente at årsaken var tette blodårer i beina. Høsten 2013 ringte jeg til deg og fikk forbønn for de smertefulle beina. Etter to-tre dager var jeg god. Nå er jeg fin og smertefri. Jeg trenger ikke lenger kjølebegger under beina.

Hull i hjertet

Jeg gikk en tid med smerte i hjertet. På røntgen kunne legene slå fast at jeg hadde fått hull i en hjerteklaff. Etter dette tok jeg kontakt med deg. Tre ganger ringte jeg til deg og fikk forbønn for mitt hjerteproblem. Da jeg kom til sykehuset i Orkdal, fant legene ut at jeg ikke lenger hadde hull i hjertet. Jeg har ikke fått behandling av noen lege. De kom ikke så langt, for Gud helbredet meg.

Skjevt ben rettet seg ut

Mitt barnebarn på 11 år skadet seg på en vippe i september 2013. Det høyre beinet fikk brudd på flere steder. Legene sa at det var vanskelige brudd, men satte beinet på plass. Beinet må ha grodd skjevt sammen, for fotbladet pekte utover, mot høyre. Legene hadde derfor planer om en ny operasjon i beinet. Det gjorde vondt å gå på denne foten. Derfor måtte hun ofte bruke rullestol, for legene hadde sagt at hun ikke måtte anstrenge beinet for mye. For halvannen måned siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. En uke etter at du ba for henne, ble hun frisk og trengte ikke å bruke rullestol. Gud gjorde det slik at fotbladet ble vridd på plass! Nå peker det rett fremover. Mitt barnebarn hadde en cyste i operasjonssåret. Dessuten ville ikke operasjonssåret gro. Etter forbønnen grodde såret og cysten kom bort. Jeg har sagt fra til hennes mor hva jeg hadde gjort. Hun sa ingenting.

 

Vis mer