Miraklet i mitt liv – Legedom nr 4 – 2017

Korte vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake til oss for å gi Gud æren for sine helbredelser. Publiseres som en fast spalte i magasinet Legedom.


Livmorfremfall

Jeg er i dag 92 år, men i de siste 15 årene har jeg vært plaget av livmorhalsfremfall. Jeg måtte ta medisiner to ganger i uka. Hvis jeg glemte det, fikk jeg straks store plager i underlivet. Jeg måtte ta det rolig og kunne maks løfte fem kilo, sa legen. I mai 2016 var du i Tønsberg og hadde møte. Jeg nevnte en annen sykdom som du ba for, men det skjedde ikke noe der. Da jeg kom hjem, prøvde jeg å slutte med medisinene. Jeg oppdaget da at plagene var borte. Nå har det gått ett år og jeg vandrer i både skog og fjell uten problemer.

Grønn stær

For fire-fem år siden fant legen ut at jeg hadde grønn stær. Så kontaktet jeg deg og fikk forbønn. En ny måling kunne fortelle at trykket på det ene øyet var gått ned fra 46 til 16! Det er helt ufattelig! Legen var veldig fornøyd.

Tics forsvant!

Min sønn fikk tics for fem år siden. Han laget ufrivillige bevegelser med ansiktet og hodet. Jeg kontaktet deg på telefonen uten at han visste noe om det. Etter hvert ble han bedre og bedre. Etter kort tid var han god. Nå har han vært god i fem år. Han er glad og lettet over det som har skjedd med ham.

Eksem fra ungdommen

Fra jeg var i tenårene har jeg hatt eksem på ryggen. Nå er jeg 58 år gammel. For to måneder siden sendte jeg en e-post til deg og ba om forbønn for eksemen. Noen dager etter mottok jeg en salveduk fra dere. Først begynte det å klø på ryggen. Det pleide det ikke å gjøre. Deretter begynte eksemen å komme bort. Nå er det bare arr igjen etter den. Mannen min ble svært overrasket da han så at den var kommet bort.

Utvekst forsvant

I flere år gikk jeg med en utvekst på ryggen. Den var irriterende. Legen gjorde ikke noe med den. Jeg sendte et brev til deg og ba om forbønn. Noen dager senere mottok jeg en salveduk. Etter kort tid forsvant utveksten. Det er nå to år siden jeg ble kvitt den.

God av spiserørsbrokk

Jeg har kontaktet deg flere ganger for min spiserørsbrokk. Jeg fikk den etter at jeg hadde hostet. Det var en fæl opplevelse. Røntgenbilder viste at det var spiserørsbrokk. For seks-sju uker siden ba du for meg på telefonen. Nå kan jeg svelge ordentlig. Før kunne jeg bare spise suppe og grøt. Nå kan jeg spise normalt. Jeg er så glad for det som har skjedd.

Trange årer i føttene

Legene kunne konstatere at jeg hadde trange årer i føttene. Det var et trykk i beina både natt og dag, og det var vondt å gå. Jeg kontaktet deg, og du ba at Gud skulle åpne årene i beina. Etter forbønnen ble jeg bedre og bedre. Etter hvert ble jeg helt god.

Marerittet forsvant

I ett år hadde jeg mareritt hver natt. Hver natt hadde jeg vonde drømmer. For en uke siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for mareritt. Siden da har jeg sovet godt med bare «snille» drømmer. Nå gruer jeg meg ikke lenger for å legge meg.»

Barnebarnet ble kvitt astma og allergi

Barnebarnet mitt på sju år hadde hatt astma og allergi i to år. Han var så dårlig at han til tider måtte bruke oksygenapparat. Det måtte han ha med seg på skolen. Siden han hadde disse sykdommene kunne han ikke ta del i fysiske aktiviteter på skolen. For fem måneder siden tok jeg kontakt med deg på telefonen og fikk forbønn for ham. Han visste ikke noe om det. Etter kort tid ble han frisk for astma og allergi. Nå spiller han fotball, kan hans mor fortelle.

Grusomme ryggsmerter

For noen år siden hadde du møter i en menighet i Drammen. Dit kom min svigerdatter for å søke forbønn. I mange år hadde hun gått med en svært dårlig rygg. Hun ble verre og verre med årene. Til slutt klarte hun ikke å gå på jobb. Da du ba for henne, ble hun momentant frisk og kunne bøye og tøye ryggen alle veier. Det kunne hun ikke ha greid på lenge. Etter dette kunne hun gå tilbake på jobb igjen.

Sjømannens dårlige rygg

Jeg har vært sjømann hele livet. Etter mye arbeid og slit fikk jeg en svært dårlig rygg. I flere år gikk jeg med ryggsmerter. Jeg måtte ta behandlinger hos en kiropraktor. Da kunne jeg være bra i tre uker, men så kom ryggsmerten tilbake. For noen år siden ringte jeg til deg – og ble momentant frisk! Nå er så frisk som jeg aldri før har vært.

Hoftesmerter

Høsten 2013 begynte jeg å få smerter i den ene hoften. Smertene strålte ned i den ene foten. Noen ganger var det så vondt at jeg ikke klarte å stå på foten. Det var verst å gå i trapper. Jeg kunne bare gå noen få meter, så ble det så vondt at jeg måtte stoppe. Med tiden ble jeg verre og verre. Røntgenbilder som ble tatt på Curato Røntgen i Trondheim, viste slitasje. Legen min henviste meg til fysioterapi. I stedet for å begynne med det, ringte jeg to ganger til deg og fikk forbønn. Dette var i juni 2014. Etter dette ble jeg bedre og bedre. Derfor trengte jeg ikke å gå til fysioterapeut. I slutten av juli dette året var jeg blitt helt god. Nå kan jeg gå i trapper uten å kjenne smerte i hofte og bein. Jeg delte min opplevelse med min familie. De kalte det en solskinnshistorie. De visste at jeg hadde hatt kontakt med deg.

Legedom – frelse

For to-tre år siden mottok jeg bladet Legedom. Der kan man lese om hvordan man skal bli frelst. Jeg leste frelsesbønnen og tok imot Jesus som min Frelser.

Vis mer