Miraklet i mitt liv – Legedom nr 4 – 2016

Korte vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake til oss for å gi Gud æren for sine helbredelser. Publiseres som en fast spalte i magasinet Legedom.

Kul forsvant over natten

For tretten år siden fikk jeg en kul ved navlen som legen opererte bort. I 2014 kom den tilbake. Den var på størrelse med en hasselnøtt. Jeg var til undersøkelse, og legen vill operere dagen etter. På morgenen ringte jeg deg. Jeg la meg til å sove igjen, men da jeg våknet var den borte. Legen ble sjokkert da han ikke fant kulen: «Dette er ufattelig », sa han. I høst skulle jeg også operer bort en tre centimeter stor liktorn på baken. Legen var redd det var kreft. Jeg ringte og du ba på nytt. Dagen etter var også den borte.

Helbredet på Youtube

I en lengre tid hadde jeg slitt med smerter i ryggen og hoftene. Mitt høyre ben var også 1,5 centimeter kortere. Jeg så på programmet Miraklet er ditt på Youtube på Internett siden jeg bor i Sverige. Svein-Magne Pedersen ba for syke, og jeg ble med i bønnen. En morgen våknet jeg av at det knaste inne i hodet mitt. Samtidig kjente jeg at noe skjedde i hoftekula. Jeg sto opp og kjente at ryggen var god og jeg haltet ikke lengre. Takk Jesus!

Helbredet i søvne

Min kjære tante hadde i lang tid gått med smerter i ryggen, samt vært meget deprimert. En morgen ringte jeg Misjonen Jesus Leger og fikk forbønn for henne. Klokken var da rundt ti. Da jeg senere på dagen snakket med henne, var hun fantastisk glad. Hun kunne fortelle meg at hun hadde sovet på det tidspunktet. Da hun våknet, hadde hun en utrolig ro og alt mismot var borte. Ryggen var også blitt god. Jeg fortalte henne da om forbønnen. Hun er nå frisk og glad igjen. Tusen takk Jesus og Svein Magne!!

35 år med ryggplager

I 35 år hadde jeg plager med hoftene, men de siste fire årene var det ekstra ille. Det kom av mye hardt arbeid, spesielt snørydding. Til slutt antydet legen operasjon. I 1995 så jeg deg på TV. Da du ba, la jeg hånda på fjernsynet. Noen dager senere var jeg ute å gikk tur. Da oppdaget jeg at alle smertene var borte. I dag kjenner jeg heller ingen plager.

Prostatitt

I nesten tre år var jeg plaget av prostatitt. Jeg hadde meget vondt i underlivet. Når jeg skulle sitte, føltes det ut som jeg satt på en spiker. Ofte måtte jeg stå når jeg var på kristne møter. Legen sa at jeg måtte regne med å leve med det resten av livet. Rundt 2005 ringte jeg deg og fikk forbønn. Tre dager etter var alle plagene borte. Siden har jeg vært helt god.

Operasanger

Min datter er operasanger og synger rundt i verden. En dag hun skulle ha konsert, våknet hun med halsbetennelse og bronkitt. Hun kunne ikke synge, og hun fryktet for at konserten måtte avlyses. Mange hundre mennesker hadde kjøpt billett. Legen sa det var for kort tid til å bli frisk, og en penicillinkur ville ikke hjelpe. Jeg ringte deg derfor for forbønn. Da hun gikk på scenen på kvelden, var hun helt frisk. Hun sang nydelig, og ingen kunne høre antydning til halsplagene.

Astma og reflux

Mitt barnebarn fikk astma da hun var to år. I tillegg hadde hun spiserørsbrokk. Hun måtte bruke to astmamedisiner flere ganger om dagen pluss en flytende drikke for spiserøret. En dag vi skulle passe henne, ringte jeg Svein- Magne Pedersen. Etter det trengte hun ikke medisiner. Nå går hun på barneskolen og er fortsatt like frisk.

Migrene i 20 år

I over 20 år hadde jeg migrene. Hver helg fikk jeg anfall og kastet opp. Legene ga meg så mye smertestillende at jeg til slutt ble avhengig og fikk problemer med leveren. Flere i familien ringte deg for forbønn. Da jeg ringte selv, skjedde miraklet. Jeg fikk ett anfall etter forbønnen, men siden har jeg vært helt god. Det ble en ny verden for meg.

Kreftkuler på hjernen ble borte

For fem–seks år siden ble det tatt MRundersøkelse av hjernen min på Ullevål sykehus. Der fant legene ut at jeg hadde fire kreftkuler. I flere år gikk jeg på medisin, men kreftkulene kom ikke bort. Så en dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. I løpet av et halvt år ringte jeg fem-seks ganger til deg. Da jeg kom til ny kontroll i august 2013, var kreftkulene kommet bort. «Jeg har fått forbønn,» sa jeg til legen. Jeg var utrolig lettet etter det som hadde skjedd med meg. For en måned siden var jeg til ny kontroll. Legene fant ikke tegn til kreft i hodet.

Cyster på eggstokkene forsvant

Min datter hadde fått en cyste på hver eggstokk. Røntgenbildene viste det. Hun hadde selv sett det på skjermen. Legen sa at den eneste måten å bli kvitt cystene var gjennom operasjon. For noen få dager siden ba du for henne. I går tok hun på ny røntgenbilder av cystene. Da kunne legen fortelle henne at cystene var kommet bort. «Er du sikker på at de ikke er der lenger?» spurte hun legen. «Nei, du har ikke lenger cyster på eggstokkene dine,» kunne legen konstatere. Gjett om hun ble glad for å høre disse gode nyhetene!

Prostata ble normal igjen

I et halvt år hadde jeg problemer med prostata. Den var blitt forstørret. Jeg hadde vansker med å late vannet. En dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. Mens du ba, kjente jeg en varme som strømmet igjennom hele meg. To timer etter var jeg kvitt prostataproblemet. Jeg kunne late vannet på vanlig måte. Fastlegen kommer på besøk til meg i dag. Da skal jeg fortelle ham om det som har skjedd.

 

Vis mer