Miraklet i mitt liv – Legedom nr 3 – 2018

Korte vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake til oss for å gi Gud æren for sine helbredelser. Publiseres som en fast spalte i magasinet Legedom.

Slitasje i hofter og knær

Jeg ringte til deg for en måned siden og fikk forbønn for mine vonde hofter og knær. I flere år har jeg hatt smerter på disse stedene. Røntgenbildene viste slitasjegikt i hofter og knær. Smertene ble verre og verre for hver dag. Legen ville at jeg skulle begynne med fysioterapi. En dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. Et par uker senere oppdaget jeg plutselig at alle smertene var kommet bort. Da skjønte jeg at årsaken var at du hadde bedt for meg. Gud hadde helbredet meg gjennom din
Bedre av Alzheimer

Min mann var begynt å bli glemsk. Han ble undersøkt på et kompetansesenter i Bodø i år 2000. Der fant de ut at han hadde fått Alzheimer. Vi kontaktet deg, og du ba at han måtte bli frisk av Alzheimer. Nå er han blitt kvikkere enn før og har fått bedre hukommelse. Han kan også delta i en samtale – det kunne han ikke før. Og nå er legen interessert i å ta en ny test av ham.

Momentant god i ryggen

I juli 2014 falt jeg på kjøkkengolvet og brekte et ribbein i ryggen. Etter dette begynte jeg å gå med kroket rygg. Det gjorde veldig vondt i ryggen. Slik gikk jeg et halvt år. For en uke siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for den vonde ryggen. Da ble jeg momentant helbredet og kunne rette meg opp i ryggen. Smertene forsvant. Nå går jeg normalt. Det er nesten ikke til å tro! Da du ba for meg, ble rommet fylt av en god atmosfære. Min mann og mine venninner er forbauset når de ser meg komme rett i ryggen.

Helbredet for kreft i tolvfingertarmen

For noen år siden oppdaget legen at jeg hadde fått to kreftsvulster på tolvfingertarmen. Jeg skulle bli operert. Dagen før operasjonen sa min kone at jeg først burde ringe til Svein- Magne Pedersen. Det gjorde jeg. Mens jeg lå på operasjonsbordet spurte jeg legen om han ikke kunne sjekke meg på nytt. Et nytt røntgenbilde ble tatt. Da kunne legen fortelle at det ikke lenger var to kreftcyster på tolvfingertarmen! «Dette er fint!» sa legen. Da sa jeg: «Da må jeg få takke Jesus og Svein-Magne Pedersen for det som har skjedd.» «Ja, det kan du gjøre,» svarte legen. Siden da har jeg vært frisk. Jeg hadde ikke fått noen behandling for kreften.

Beinskjørheten forlot kroppen i Namsos

I 1997 hadde du møter i Kulturhuset i Namsos. Dit kom jeg for å bli helbredet for beinskjørhet eller osteoporose. Røntgenbilder fra sykehuset i Namsos viste beinskjørhet. Dette førte til at jeg måtte sykemelde meg. Jeg gikk frem på møtet i Kulturhuset. Der ba du for meg. Da kjente jeg en varme som strømmet gjennom kroppen. Jeg ble momentant god! «Her gikk det rett inn,» sa du. Siden da har jeg hatt veldig sterke ben i kroppen. Nye røntgenbilder er blitt tatt. De viser at jeg ikke lenger har beinskjørhet. Siden da har jeg løftet 50-kilossekker uten å kjenne noe smerte. Jeg er blitt «gulle god»!

Slitasje i knær

I 2003 talte du på et møte i Skjervøy. Etterpå ba du for syke. Dit kom jeg og fikk forbønn for kneslitasje. Røntgenbilder som ble tatt av knærne, viste slitasje. Jeg gikk tre år med denne slitasjen. Det var veldig vondt å gå. Noen dager senere var jeg blitt god, og det har jeg også vært siden.

Frisk fra krystallsyken

Min venninne arbeider i en barnehage og fikk krystallsyken. Hun var svimmel, kvalm og tålte ikke lyder. Legen sa at hun ikke kom til å bli god. Sist vår sendte jeg deg en e-post og ba om forbønn for henne. Like etterpå ble hun frisk. Nå er hun tilbake på jobb i barnehagen.

Noe galt med hjerteklaffen

Jeg kjenner en dame som hadde noe galt med hjerteklaffen. Hun ringte til deg. Da hun kom til legen for å bli undersøkt på nytt, var alt i orden. Dette fortalte hun til meg.

Cyster på eggstokkene

En kvinne med flere cyster på eggstokkene ringte og fikk forbønn. Legen viste kvinnen CT-bildet på skjermen av cystene. Kvinnen ringte meg for å få forbønn. Kort tid senere var hun til ny CT-undersøkelse. Da fantes det ikke cyster på eggstokkene! Alt var kommet bort, noe som er medisinsk umulig, kunne en lege fortelle. Hun hadde ikke fått noen behandling.

Pollenallergi

En far ringte og fortalte om sin sønn som var blitt helbredet for pollenallergi som han hadde hatt i mange år. Det rant fra nese og øyne. Han måtte bruke medisin. Jeg hadde bedt for ham på et møte på Brensholmen for noen år siden. Siden da hadde han ikke kjent noe til pollenallergien.

Postmannens dårlige rygg

En kvinne ringte til vårt kontor og fortalte om en postmann som i mange år hadde arbeidet på en postterminal. Han hadde løftet på sekker i så mange år at han fikk prolaps i ryggen. Behandlingen hos en fysioterapeut og kiropraktiker hjalp ingen ting. På sykehuset i Tromsø vurderte legene operasjon. Han gråt av smerte, for smerten var intens. For noen år siden var jeg gjest hos Oddvar Stenstrøm på programmet «Holmgang». Mannen så programmet og la en hånd på skjermen. «Det kjentes så rart i ryggen,» kunne han fortelle. Rett etterpå var han frisk. Siden da har han vært frisk. Fremdeles arbeider han på postterminalen og løfter postsekker – nå med en god rygg.

Vis mer