Miraklet i mitt liv – Legedom nr 3 – 2017

Korte vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake til oss for å gi Gud æren for sine helbredelser. Publiseres som en fast spalte i magasinet Legedom.


Ga til misjonen – fikk søvnen tilbake

I to år har jeg hatt store søvnproblemer. Over halve natten lå jeg våken. Jeg pleier ofte å støtte MJL økonomisk. Det gjorde jeg også mot slutten av februar i år. I begynnelsen av mars fikk jeg merkelig nok søvnen tilbake! Jeg var både overrasket og glad og lurte på hva som kunne være grunnen. Da kom jeg på at du, Svein-Magne, lovte å be for alle givere på den siste dagen i hver måned. Da skjønte jeg det. Gud hadde velsignet meg fordi jeg hadde gitt til MJL. Jeg takker Gud for miraklet. Nå sover jeg som en stein hele natten!

Kunstig hofte ble god

Jeg hadde fått slitasje i hoftene. Den venstre var verst. Legen mente at jeg burde få en kunstig hofte. Det ble gjort på sykehuset. Etter en tid begynte jeg å få smerter i den venstre hoften. Jeg begynte å bruke rullestol for å komme meg rundt. Røntgenbilder viste at jeg hadde fått en skade i den kunstige hoften. Sementen var begynt å smuldre. På denne tiden fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn for hofteproblemet. Mens du ba, kjente jeg at noe skjedde i hoften. Mens du ba for meg, sa jeg til min søster: «Nå skjer det noe!» Jeg ble god på minuttet! Nye røntgenbilder viste at hoften var blitt god. Dette skjedde for tre-fire år siden. Jeg er fremdeles like god.

Ikke lenger spiserørsbrokk

Min bror hadde fått spiserørsbrokk. Maten begynte å stoppe opp i halsen. Kjøttbiter og annen mat satte seg fast i halsen. Noen ganger kastet han opp. Andre ganger måtte han dra til sykehuset for å få hjelp. Så ringte jeg til deg to ganger og fikk forbønn for ham. For en uke siden var han til kontroll på sykehuset. Da sa legen at det var blitt så bra at han ikke trengte å komme tilbake på kontroll mer. Min bror hadde spiserørsbrokk i to år. Siden du ba for ham har han vært god.

Prolaps

Min datter arbeidet på en barnehage. En dag snublet hun i dørstokken og skadet ryggen. Antagelig fikk hun en prolaps i ryggen. Selv om hun var skeptisk til forbønn, ba hun meg likevel om å ringe til deg. Hun var da i Oslo og jeg bor på Hareid. Min datter fortalte at mens du ba, kjente hun en varme som strømmet nedover ryggen og ut i beina. Og så forsvant smertene. Nå er hun ikke lenger skeptisk til forbønn. Pipa har fått en annen låt.

Parkinsons sykdom forsvant

Min mann gikk hele sitt voksne liv med Parkinsons sykdom. Det ble konstatert på Haukeland sykehus. I alle disse årene måtte han ta tabletter mot Parkinson. Han skalv på hendene og var veldig stiv i musklene. En dag for to-tre år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Kort tid etterpå ble han frisk. Han var til ny sjekk på Haukeland sykehus. Da kunne legene slå fast at han ikke lenger hadde Parkinsons sykdom. Han trengte ikke lenger å ta medisin. Legene var forskrekket over at han var blitt så god. Dette skjedde for tre år siden. Min mann gikk bort da han var 89. Men det var en annen sykdom som var årsak til hans død. Jeg angrer nå på at jeg ikke hadde ringt til deg før.

Slitasje i kneet

Det er nå flere år siden jeg fikk smerter i det høyre kneet. På ultralyd kunne ikke legene finne at noevar galt. Likevel var det veldig vondt å gå. Legen trodde at det var litt slitasje. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. Da ble jeg kvitt knesmerten. Jeg er like god i dag, flere år etter at det skjedde.

Blemmen forsvant– legen overrasket

Jeg hadde fått en stor blemme på leggen som var større enn en 5-kroning. Legen undersøkte meg og sa at han var redd for at den kunne briste. Legen sa flere ganger: «Jeg er bekymret for foten din.» Han kunne ikke gjøre noe for meg. Jeg fikk en bandasje over leggen. Like etterpå ringte til deg og fikk forbønn for leggen. To uker senere var jeg tilbake hos legen. Han ble overrasket da han tok av bandasjen. Forbauset ble han sittende å se på leggen. Så sa han: «Dette skal ikke jeg ha æren for. Denne kvinnen må ha hatt forbindelse med høyere makter. » Blemmen var kommet bort og jeg hadde fått ny hud på leggen. Jeg sa ikke noe, men ble overrasket over det han sa.

Benmargsødem i håndleddet

Det høyre håndleddet var smertefullt. Legen fant ut at jeg hadde fått benmargsødem og måtte kan hende ha det resten av livet. Jeg var sykemeldt i sju måneder fra jobben. Da ringte jeg til deg. Du ba for meg. Etter dette ble jeg bedre og bedre. Etter hvert forsvant alle smerte. Dette skjedde for fem år siden. Siden da har jeg vært frisk i håndleddet.

Revmatiske lidelser

I 40–50 år har jeg plagdes med revmatiske lidelser. Jeg skrev flere ganger til deg for å få forbønn. Dere sendte meg salveduker. Etter hvert begynte smertene å gi seg. Det gikk ganske fort. Nå er det 10–12 år siden jeg ble helbredet og har vært god siden. Jeg har tro på Guds kraft og på deg som hans mellommann.

Brennende smerte i det ene benet

«Fra barndommen av har jeg hatt polio. En dag fikk jeg en brennende smerte i det ene benet. Legen sa at dette var nervesmerter. Da ringte jeg til deg og fikk forbønn for denne lidelsen. Da hadde jeg hatt dette i trefire måneder. Fra da av begynte smertene å forsvinne. En måned senere oppdaget jeg plutselig en dag at jeg var blitt frisk. Siden har jeg vært god. Det er fire-fem år siden dette skjedde.

Vis mer