Miraklet i mitt liv – Legedom nr 1 – 2018

Korte vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake til oss for å gi Gud æren for sine helbredelser. Publiseres som en fast spalte i magasinet Legedom:


Fikk hørselen tilbake

I fem år hørte jeg dårlig på det høyre øret. Når jeg snakket med folk på telefonen, måtte jeg bruke det venstre øret. Når folk snakket til meg, måtte jeg spørre om og om igjen hva de sa. Legen så på meg og sa: «Du bør få deg høreapparat.» Jeg svarte spøkefullt: «Hva skal jeg med det? Jeg hører det jeg vil høre! Men den dag det behager meg, skal jeg få meg høreapparat.» Mange av mine venner anbefalte meg å få meg høreapparat.

For fjorten dager siden ringte jeg til deg for å få forbønn for hjerteflimmer. Etter at du hadde bedt, spurte du: «Er det noe mer du vil at jeg skal be for?» Jeg svarte: «Du kan jo be for hele meg,» men jeg nevnte ikke den dårlige hørselen. To-tre dager senere fikk jeg en telefon. Ved en feiltakelse la jeg røret mot feilt øre – det høyre. Plutselig hørte jeg så godt hva som ble sagt. Det hørtes ut som om jeg hadde fått implantert en forsterker inne i øret. Nå hører jeg så høyt på det høyre øret at jeg må ta telefonen på det venstre øret.

Øresusen kom bort på Holmgang

Jeg hadde fått øresus. En irriterende ringelyd plaget meg. I 2002 var du gjest hos Oddvar Stenstrøm på Holmgang. Der ba du for syke et halvt minutt. Mens du ba, la jeg en hånd mot TV-skjermen. Øresusen ble straks mindre. Klokken 11 neste dag forsvant øresusen. Siden da har jeg vært god for øresus.

Diabetes 2

I mange år har jeg hatt diabetes 2. Det var mange ting jeg ikke kunne spise. Jeg har ringt 30–40 ganger til deg og fått forbønn. For ikke lenge siden var jeg hos legen til en ny sjekk. Da sa legen at jeg var blitt helbredet for diabetes 2. «Du er frisk fra diabetes 2,» sa legen til meg. Nå spiser jeg hva som helst.

Blødningene stoppet opp

I to måneder hadde jeg blødninger fra endetarmen. Jeg gikk ikke til lege, men ville søke Gud først. En dag i november 2013 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Siden da har jeg vært god. Før kom det mye blod ut av endetarmen. Nå er jeg 100 prosent god. Jeg er så glad for at du fins! Du står på bønnelisten min. Jeg er takknemlig for forbønnen.

Nervesmerter i brystet

Jeg hadde et svakt hjerte. Det hadde jeg hatt i to år. Det var snakk om å sette inn en pacemaker. Dette hadde jeg hatt i flere år. I tillegg hadde jeg nervesmerter i brystet. Jeg besøkte senteret ditt i Vennesla. Der ba du for meg. Da ble jeg god både for svakt hjerte og nervesmerter i brystet. Legen konstaterte at jeg var blitt frisk. Dette var i 2009. Jeg er fremdeles frisk. Nå kan jeg leve normalt.

Sju vorter forsvant etter TV-program

På den venstre hånda mi hadde jeg sju vorter. På apoteket kjøpte jeg maursyre for å ta knekken på vortene. Men det hjelp ikke. Det var vondt å ta på seg ringer. For to-tre år siden så jeg deg på TV to ganger. Ingenting skjedde da. To uker etter det siste programmet oppdaget jeg at alle vortene var kommet helt bort. Jeg lette etter dem på sofaen foran TVen, men der var de ikke.

”Min mann hadde angina”

Legen hadde funnet ut at min mann hadde angina. Det har han hatt fra 1960-årene. Ofte måtte han stoppe i bakker for å ta seg en Nitro. Han pleide å få smerter i brystet når han anstrengte seg. For sju-åtte år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for ham. Da kjente han noe rart som skjedde i hjertet. Siden da har han vært god. Han er nå 77 år og arbeider i skogen. Han sager ved med motorsag. Siden du ba for ham, har han vært god.

Gud fjernet magekreften

Jeg fikk fryktelige smerter i magen og ble undersøkt av leger. Legene fant ut at det var kreft. De så det på ultralyd på et sykehus på Majorstua. Dessuten gikk de inn med en slange. De tok en bit av en svulst i magen. Den var ti cm lang. Det var en kreftsvulst. Legene mente at jeg bare hadde to måneder igjen å leve. Det gjorde vondt i magen døgnet rundt. Jeg fikk verken cellegift eller stråling.

Etter dette fant jeg på å ringe til deg. I løpet av en periode på to måneder ringte jeg elleve-tolv ganger til deg. Du ba for meg om og om igjen. Straks du begynte å be, begynte smertene å avta mer og mer. Deretter ble jeg kalt inn til en ny ultralydundersøkelse på sykehuset. Da fant ikke legene spor av kreft. Jeg fortalte at jeg hadde fått forbønn av en som heter Svein-Magne Pedersen. Legene sa at de hadde hørt om slike tilfeller før. I august 2012 ble jeg erklært frisk. Før var avføringen svart og det luktet tæring av den. Nå er alt normalt.

Demonene forlot huset

Jeg kjenner en kvinne som kommer fra et alkoholisert hjem. Onde åndsmakter kom til hjemmet der. De hadde fulgt henne hele livet, fra hus til hus. De onde åndene kunne høres i leiligheten. Jeg ringte deg og ba om forbønn for hjemmet, at de onde åndene skulle forlate huset. Etter dette ble det stille i huset. Nå er det fred i der. Åndsmaktene måtte forlate stedet.

Muskelspenninger

For noen år siden var du i Ørsta og talte. Der fikk jeg forbønn for muskelspenninger som jeg hadde hatt bak den venstre skulderen. I flere år hadde jeg gått med konstante muskelspenninger i dette området. Legen anbefalte Paracet og Ibux. Etter noen dager forsvant muskelspenningene.

Vis mer