Miraklet i mitt liv – Legedom nr 1 – 2015

Korte vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake til oss for å gi Gud æren for sine helbredelser. Publiseres som en fast spalte i magasinet Legedom.

Røykte i 60 år

Jeg har røykt i over 60 år. Hver dag røykte jeg en 20-pakning. Den første tobakken jeg røykte var Tiedemanns gul nummer 3. Deretter gikk jeg over til sigaretten Kent. Fra 1977 var jeg ofte plaget med åndsmakter og fikk mange vonde tanker. Dette førte til at jeg fikk angst og nerveproblemer. På denne tiden var jeg veldig irritabel.
Tidligere har jeg ofte prøvd å slutte og røyke, men da ble jeg dårlig. Etter et par dager begynte jeg igjen å røyke. For en uke siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for røykingen min. I løpet av to minutter var jeg kvitt lysten på røyk. De plagsomme åndsmaktene forlot meg da du ba for meg.
Nå er lysten på røyk fullstendig borte.

Kreft i bukspyttkjertelen
Min datter fikk kreft i bukspyttkjertelen for noen måneder siden. Legene på sykehuset i Bodø tok prøver av henne og konstaterte kreft. For en måned siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Min datter visste ikke noe om det. For 14 dager siden dro hun til sykehuset i Tromsø for å få behandling. Her ble hun på undersøkt. Da fant legene ut at hun ikke lenger hadde kreft. Min datter ble svært glad over resultatet. Da først fortalte jeg at du hadde bedt for henne og at Gud hadde helbredet henne. Det ble hun svært glad for.

Kokende varme bein
I tre år gikk jeg med smerter i føttene. I tillegg var de også kokende varme. Om vinteren måtte jeg gå flere ganger om dagen ut på trappa i barføtter for å avkjøle de kokende varme føttene mine. Eller jeg måtte sette dem oppå kjøleelementer mange ganger om dagen, slike de bruker i kjølebagger. Legene mente at årsaken var tette blodårer i beina.
Høsten 2013 ringte jeg til deg og fikk forbønn for de smertefulle beina. Etter to-tre dager var jeg god. Nå er jeg fin og smertefri. Jeg trenger ikke lenger kjøleelementer under beina.

Beinskjørheten kom bort
Min datter hadde smerter i føtter og rygg. Legen konstaterte at hun hadde fått beinskjørhet. Flere ganger snakket hun om redselen for å havne i rullestol. På denne tiden kunne hun ikke gå på jobb fordi hun hadde fått brudd i ryggen. I over ett år gikk hun med denne lidelsen. På denne tiden ringte jeg til deg, og du ba for henne uten at hun visste noe om det. Smertene forsvant fra kroppen hennes. Hun lurte på hva som var årsaken. Min datter gikk tilbake på jobb på et sykehjem på stedet hvor hun bor. Hun kommer aldri til å havne i rullestol.

Hull i hjertet
Jeg gikk en tid med smerte i hjertet. På røntgen kunne legene slå fast at jeg hadde fått hull i en hjerteklaff. Etter dette tok jeg kontakt med deg. Tre ganger ringte jeg til deg og fikk forbønn for mitt hjerteproblem. Da jeg kom til sykehuset i Orkdal, fant legene ut at jeg ikke lenger hadde hull i hjertet. Jeg har ikke fått behandling av noen lege. De kom ikke så langt, for Gud helbredet meg.

Skjevt ben rettet seg ut
Mitt barnebarn på 11 år skadet seg på en vippe i september 2013. Det høyre beinet fikk brudd på flere steder. Legene sa at det var vanskelige brudd, men satte beinet på plass. Beinet må ha grodd skjevt sammen, for fotbladet pekte utover, mot høyre. Legene hadde derfor planer om en ny operasjon i beinet. Det gjorde vondt å gå på denne foten. Derfor måtte hun ofte bruke rullestol, for legene hadde sagt at hun ikke måtte anstrenge benet for mye.

For halvannen måned siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. En uke etter at du ba for henne, ble hun frisk og trengte ikke å bruke rullestol. Gud gjorde det slik at fotbladet ble vridd på plass! Nå peker det rett fremover.

Mitt barnebarn hadde en cyste i operasjonssåret. Dessuten ville ikke operasjonssåret gro. Etter forbønnen grodde såret og cysten kom bort. Jeg har sagt fra til hennes mor hva jeg hadde gjort. Hun sa ingen ting.

Hofteslitasje
I flere år gikk jeg med hofteslitasje i den venstre hoften. Det var vondt både dag og natt. Røntgenbilder fra sykehuset i Haugesund viste slitasje. Det ble bestemt at jeg skulle skifte hofte. Så en dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. Du ba for meg, men ingenting skjedde. Derfor fortsatte jeg å ringe til deg. Etter ti ganger med forbønn ble hoften helbredet. Nå har jeg ikke lenger slitasjesmerter i hoften.

Stresshodepine
Da jeg var 19 år fikk jeg stresshodepine. Hver dag og hver natt i alle disse årene har jeg hatt hodepine. Det hendte at jeg ikke greide å være oppe om dagen. Det eneste legen kunne hjelpe meg med var Paralgin Forte smertestillende tabletter. Jeg spiste opp til åtte om dagen. For fem–seks år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for denne lidelsen. Etter to dager forsvant hodepinen. Siden da har jeg ikke hatt hodepine.

Røykte i 50 år
Da jeg var ti år gammel begynte jeg å røyke. Jeg fikk dårlig samvittighet for at jeg hadde denne lasten. Jeg la meg på sofaen og ringte til deg. Du ba at jeg måtte bli kvitt røykingen. Straks fikk jeg kraft til å slutte. Siden da har ikke røykt. Jeg sluttet i år 2000. Siden da har jeg ikke røykt.

Helvetesilden forsvant fort
I noen uker plagdes jeg med helvetesild. Legen ga meg medisiner, men ingenting skjedde før jeg ringte til deg og fikk forbønn. Noen få dager senere var helvetesilden kommet bort. Legen min kunne ikke forstå hvordan helvetesilden kunne forsvinne så fort.

Døv på det venstre øret
Som barn hadde jeg ørebetennelse på det venstre øret. Dette førte til at jeg fikk dårlig hørsel. Jeg pleide å bruke høreapparat. Men det førte til at jeg fikk en irriterende kløe i øret. I tillegg fikk jeg eksem i øret. Derfor kunne jeg ikke bruke høreapparat lenger. For tre–fire år siden ble jeg døv på øret. Jeg bestemte meg da for å dra på Mirakellørdag for å få forbønn av deg der. Det var den 5. oktober 2013. Mens du ba, kjente jeg en varme som spredte seg nedover halsen. Det var både rart og behagelig. Neste dag oppdaget jeg at jeg hadde fått hørselen tilbake på det venstre øret.

«Barnebarnet mitt stammet»
Barnebarnet mitt hadde problemer med stamming da hun var fire–fem år gammel. hun fikk nesten ikke frem et ord. Dette var på 90-tallet. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for henne. Siden da ble hun bedre og bedre. Etter noen måneder snakket hun helt flytende. Det er ikke tvil i min sjel at det var Gud som helbredet henne. Dette har jeg fortalt henne. Hun tror også det. Nå er hun 27 år og så veltalende at hun kan gjøre entre på en hvilken som helst talerstol.

Vis mer