«Miraklet er ditt» går over halve kloden

Vårt tv-program «Miraklet er ditt» sendes hver uke over 123 land i verden. Fra noen av disse landene har vi fått respons. Takket være din støtte, kan vi nå til over halve verden med evangeliet! Les hva folk fra forskjellige deler av verden sier om vårt tv-program:

«Jeg bor i Edmonton i Canada. I går så jeg ditt program sist søndag. Det er fullt av kraft. Du er en hellig mann. Jeg fylles med energi når jeg ser på ditt program. Jeg blir fylt med tro og føler at du utstråler Jesus.» (Grace)

«Jeg har sett på ditt tv-program og spør om dere kunne besøke oss en gang i Pakistan og holde et helbredelsesmøte. Vi ber om at Gud må velsigne dere og bruke dere til sin ære.» (Evangelist S. S.)

«Min far er prest og tjener Herren. Vi pleier å se på ditt program her i Pakistan. Vi er takknemlige til Gud for hvordan han bruker dere.» (Rev. S.)

«Jeg kan ikke få takket deg nok for ditt vidunderlige tv-program. Jeg blir oppmuntret i min tro ved å se på det. Må Gud rikelig velsigne deg!» (Phil, Lewes, England)

«Vær så snill å be for min helse. Jeg lider av allergi, er svak og har problemer med søvnen. Vi ser på ditt tv-program hver søndag.» (Charlotte, The Pas, Manitoba, Canada)

«Min mann og jeg ser på ditt program hver søndag. Det er et trosstyrkende program. Jeg har fortalt mange i kirken vår at de må se på ditt program søndag ettermiddag.» (Veca, Collingwood, Ont., Canada)

«Jeg ser på ditt program hver søndag og fryder meg over det. Det virker så ekte. Min tro har blitt større ved å se på programmet. Vær vennlig og be for mine sykdommer. Vi ber for dere.» (Katherine, Edmonton, Alberta, Canada)

«Min kone og jeg ser på ditt program hver uke. Vi pleier å ta det opp. Vennligst send oss en bønneduk. » (Terry, Norwich, England)

«Jeg ser fast på ditt program her i Canada. Jeg ber om å få tilsendt en bønneduk. Vennligst, be for meg slik at jeg kan bli helbredet for hudproblemer. » (T. A., Guelp, Ontario, Canada)

«Jeg pleier alltid å se på ditt tvprogram her i India. Det følger velsignelse med å se dette programmet. Be at jeg må få god helse.» (Chandra, Raipur, India)

«I dag kunne min mann og jeg se på ditt tv-program på to kanaler her i Canada. For et trosstyrkende program!» (Tore og Anna, Chilliwack, British Columbia, Canada)

«Kjære bror! Jeg vil takke deg for ditt vidunderlige program som jeg kan se på her i Pakistan! Jeg har lenge ønsket å ta kontakt med deg og i dag lyktes det!» (Nirmala, Pakistan)

«Jeg ser på ditt program om helbredelse på søndag ettermiddag kl. 15.30. Jeg pleier å legge min hånd mot din og ber sammen med deg for helbredelse. » (Patrona, Ontario, Canada)

«Hver torsdag kl. 19 kan jeg se deg på TV her i Brough, Yorkshire, England. Jeg pleier å ta opp programmene dine. Vennligst be at Gud må helbrede meg for kreft i nakken og halsen.» (Josephine)

«Jeg gleder meg over å se ditt tvprogram klokken 13.30 om søndagene. Be at jeg må bli helbredet for MS.» (Tresh, Calgary, Canada)

«Hei! Jeg ser på ditt program om søndagene. Jeg bor i Sturgeon County, Alberta, Canada.» (Celeste)

«Jeg ser deg på tv hver søndag ettermiddag. Det er en glede å lytte til din forkynnelse, vitnesbyrdene, dine gode bønner og den fine sangen. Jeg er svensk og føler meg dradd til Skandinavia når jeg ser på programmet.» (Kjersti, Barrie, Ontario, Canada)

«Hei! Jeg har sett på dine program i løpet av de siste årene. Jeg liker din enkle måte å forkynne helbredelse på.» (Celeste, Canada)

«Pris Herren, kjære bror! Jeg ser på ditt program hver dag på Kanal 10, Asia.» (Pastor Chandra, Chattisghar, India)

«Jeg elsker å se ditt program!» (Keith, Coquitlam, Bristish Columbia, Canada)

«Jeg ser på ditt program hver uke og vil gjerne få tilsendt din traktat ’Fem minutter til himmelen’ som du nevnte i programmet.» (Clemence, Winnipeg, Manitoba, Canada)

«Jeg ser på ditt tv-program hver søndag. Rett etter at jeg så ditt program sendte jeg et bønnebegjær til deg. Neste morgen våknet jeg frisk!» (Judy, Surrey, British Columbia, Canada)

«Jeg så på ditt tv-program, og nå ber jeg om å få forbønn for helbredelse for mine nyrer.» (Arlene, Maple Ridge, British Columbia, Canada)

«Min mann og jeg så deg på tv like etter at vi kom hjem fra et møte i kirken vår. Dette er godt kristen tv-program som inspirerte meg.» (Ivana, White Rock, Bristish Columbia, Canada)

«Jeg har en svoger i India som har kreft på lungene. I min fortvilelse så jeg etter en predikant på tv som jeg kunne tenke meg å ta kontakt med. Jeg fulgte med på det ene tv-programmet etter det andre, søndag etter søndag, men jeg følte ikke noe for å ta kontakt med noen av disse predikantene. Men så en søndag ettermiddag kom jeg over ditt program. Jeg syntes du var en fantastisk fin forkynner. Du gikk rett på sak og var enkel å forstå. Nå tar jeg kontakt med deg for å få forbønn for min syke svoger.» (Dr. Shivani, Whitby, Ontario, Canada)

«En søndag morgen satt jeg i min stol og leste fra en bok. Da jeg løftet hodet og så på fjernsynet, ble programmet ditt sendt på tv. Da du ba for syke mot slutten av programmet, la jeg min hånd mot din. Da begynte hånden min å skjelve. Jeg trenger helbredelse for grønn stær. Be for meg!» (Gloria, Scarborough, Ontario, Canada)

«Jeg oppdaget programmet ditt på tv i morges. Det var bønnesvar!» (Jocelyn, Shetland)

«Kjære Svein-Magne! Jeg så programmet ditt sist søndag. Nå håper jeg på et mirakel fra Herren.» (Sharon, Victoria, British Columbia, Canada)

«En søndag klokken 12 satt jeg og ventet på at ditt tv-program skulle starte. Så kom du på skjermen. Jeg fulgte ditt råd om å legge hånda mi mot din hånd. Jeg har vært plaget med tett nese. Etter din forbønn ble det lettere å puste gjennom nesen.» (Bronson, Victoria, British Columbia, Canada)

«På tirsdag kveld så jeg deg på en kristen tv-kanal. Jeg følte meg bedre etter din forbønn. Dessuten tok jeg imot Jesus som min Frelser og Herre under programmet.» (Marcia, London, England)

«Jeg vil at du skal vite at vi ser deg på tv her i Canada. Jeg vil gjerne motta informasjon om helbredelse.» (Karen, Moncton, New Brunswick, Canada)

«Takk for ditt tv-program! Jeg ber om forbønn for mitt hjerte. Jeg ønsker også informasjon om helbredelse på engelsk.» (Sharon, Victoria, British Columbia, Canada)

«Jeg har fulgt med på kristen tv-program, men nylig kom jeg over Pedersens program. Jeg følte meg grepet av måten han forkynner om Jesus og Gud. Derfor sender jeg en e-post til han og ber om helbredelse.» (Roland, Canada)

Vis mer