Marie hadde bronkitt i 51 år:

– Jeg har hostet fra jeg var født

– Min lege sa: «Det du er født med, blir du ikke kvitt.» Han hadde rett. Jeg ble født med bronkitt og hostet hele tiden i 51 år!

63-åringen på telefonen kan fortelle at det ikke fantes medisin mot bronkitt før i tiden. For å dempe de daglige hostekulene drakk hun hostesaft. Men det hjalp bare litt.

– Jeg ble født med bronkitt og hostet hver dag i 51 år. Jeg hostet noen ganger så mye at jeg til slutt kastet opp.

Gjennom årene ble det mange turer til legen, men han kunne ikke hjelpe. For tolv år siden fant Marie på at hun skulle prøve forbønn. Det kunne jo ikke skade å gjøre et forsøk.

Prøve forbønn

– Jeg hadde hørt om Svein-Magne og bestemte meg for å ringe til ham for å få forbønn. Han ba for meg på telefonen og så tenkte jeg ikke mere på det. En måneds tid senere kom jeg plutselig på at jeg ikke hostet lenger. Da begynte jeg å forstå hva som hadde skjedd. Gud hadde helbredet meg for kronisk bronkitt!

– Kort tid senere var jeg til kontroll hos fastlegen min. Legen lyttet på lungene og sa overrasket: «Du har jo ikke bronkitt lenger.» Han syntes det var rart at jeg ikke lenger hostet. Jeg fortalte ham at en evangelist hadde bedt for meg og at Gud hadde helbredet meg, men legen trodde ikke på noe slikt.

Men Marie tror. Hun vet hva det betyr å bli kvitt 51 år med daglige hostekuler. Det er nå tolv år siden Marit ble helbredet for kronisk bronkitt. Siden har hun vært god.

 

Vis mer