Innvielse av brønn nr. 16 blant de kasteløse: Takknemlige kvinner i lange rekker

Den 26. august 2021 vil være en spesiell dato for innbyggerne i landsbyen Kesanupalli i delstaten Andhra Pradesh i India.

På denne dagen sto brønn nr. 16 ferdig i denne landsbyen på 3000 fattige innbyggere, tilhørende gruppen de kasteløse. På denne dagen arrangerte vår evangelist Timothi en innvielsesfest med fokus på den nye brønnen.

Tidligere hadde folk i landsbyen Kesanupalli inderlig bedt ham om en brønn. De hadde hørt om MJL sitt brønnprosjekt i India. «Nå må dere komme til oss!» lød ropet fra en landsby hvor alle drakk vann fra urene kilder. Både barn, unge og eldre er blitt syke og noen har dødd på grunn av urent vann der i landsbyen. Men den 26. august i år er en merkedag i landsbyen. Fra denne dagen strømmer det rent vann fra en brønn som er 100 meter dyp. Den har elektrisk pumpe og to vannuttak.

Helt siden april 2015 har Misjonen Jesus bygd brønner i India. De 12 første ble satt opp rett utenfor storbyen Chennai. Nå har vi fortsatt brønnprosjektet i staten Andhra Pradesh. Til nå har rundt 40.000 mennesker fått rent vann i India, takket være støttepartnere fra vår stiftelse.

Nå kan du, som støtter vårt misjonsarbeide, glede deg sammen med 40.000 kasteløse i India.

Se bilder fra innvielsen i landsbyen Kesanupalli og gled deg sammen med mange fattige indere som har fått et mye bedre liv. Takket være din misjonsgave!

Snart skal vi bygge brønn nr. 17. Takk for fortsatt støtte til vårt store misjonsarbeid gjennom september­-gaven!

Brønnborerne: Her begynner brønnbyggerne i Andhra Pradesh brønnboringen, på jakt etter rent vann i en dybde på 100 meter.

Takknemlige kvinner: Tradisjonen tro er det kvinnene som må lete etter vann. De må gå mange kilometer før de finner vann, som oftest forurenset av dyr og miljø. En brønn med rent vann er en ny dag i deres liv. Her står de klare til å fylle sine fargerike plastkrukker.

Vis mer