Brønn nummer 12 er ferdig!

Brønnprosjektet til Misjonen Jesus Leger fortsetter for fullt. Nå står brønn nummer tolv klar takket være pengegavene fra støttepartnerne til Misjonen Jesus Leger.

I løpet av de siste årene har Misjonen Jesus Leger bygget elleve brønner til de kasteløse India. Nylig sto brønn nummer tolv ferdig. De kasteløse innbyggerne i landbyen Pule Arana Kottai i India gleder seg stort over å endelig ha fått livsviktig, rent vann.

Rao: – Jeg er leder i landsbyen og ønsker å takke misjonen Jesus Leger som har gitt oss en brønn som er til stor hjelp for oss. Vi har vært gjennom en kritisk tid med stor vannmangel. Landsbyen har hatt elver og dammer, men alt vannet er tørket opp på grunn av varmen. Mange barn har blitt syke på grunn av urent vann, og noen av dem har vi ikke kunnet hjelpe. Nå har vi ubegrenset tilgang på vann hver dag som kan holde oss friske. En stor takk til MJL som har hjulpet oss i vår nød.

Sarala: – Jeg elsker landsbyen min og har brukt mye tid og krefter på å overbevise myndighetene om vårt vannbehov. Til nå har det vært lite respons. Jeg ble veldig overrasket da jeg fikk høre om Misjonen Jesus Leger sine planer om å bygge en brønn. Brønnen kom raskere på plass enn jeg hadde trodd. Takk fra hele mitt hjerte til MJL. Må Gud velsigne dere!

Muruken: – Jeg har levd i landsbyen i over 40 år. De to siste årene har vi hatt store vannproblemer. Dammene er blitt forurenset og elvene har tørket inn. Kvinnene i landsbyen måtte dra langt for å kjøpe vann til dyre priser. Nå er jeg så glad for at vi har fått vår egen brønn. Alle barna bruker den hver dag. Kvinnene er så takknemlige og slipper å reise langt etter vann. Jeg og min familie ærer MJL for sin gave til oss.

Radhanath: – Jeg har bodd her i ti år og har sett at både barn og gamle har blitt syke og dødd på grunn av forurenset vann. Vi har hatt stort behov for rent vann. Jeg kunne ikke gjøre så mye selv, men prøvde å lære innbyggerne om hygiene. En tid kunne jeg bare se opp til Gud etter hjelp. Så en dag kom vi i kontakt med Misjonen Jesus Leger. Takk for at dere valgte vår landsby og så vårt behov. Vi er så velsignet med denne brønnen. Må Gud velsigne dere slik at også mange andre kan få hjelp.

Tidligere brønner:

Brønn nr. 11: Thirumukkadu (FOTO: SHT)
Brønn nr. 10: Natrajapuram
Brønn nr 9: Kammalam Poondi
Brønn nr. 8: Karikili
Brønn nr 7: Killakadi
Brønn nr 6: Malligapuram
Brønn nr. 5: Maruthuvampadi
Brønn nr. 4: Kavanur
Brønn nr 3: Alapakkam
Brønn nr 2: Neeradi
VANNBORING: Vannet hentes fra 100 meter ned i bakken.
Gravarbeide i forbindelse med den første brønnen til MJL.

 

VANN: Første påskedag åpnet Svein-Magne Pedersen kranen til den nybygde brønnen med elektrisk vannpumpe i landsbyen Aandithangal med 1500 innbyggerne. Dette er den første av i alt 27 brønner Misjonen Jesus Leger har planer om å bygge.

 

LES OGSÅ OM:

 

 

Vis mer