41 år gammel ankelskade helbredet på Bildøy!

hele 41 år gikk Wenche Selstø (63)fra Skogsvåg rundt med smerter i ankelen. Skaden kom etter en skiulykke som 18-åring. Da Svein-Magne Pedersen hadde møte på Bildøy i 2009, ble hun momentant helbredet.

I 1968 var Wenche Selstø fra Skogsvåg i Sund kommune 18 år gammel. Hun var student og bodde derfor på hybel i Bergen. Da påskeferien kom, reiste hun og vennene til Voss. Der bodde de på ei hytte og sto på ski. Den påskeferien skulle vise seg å bli alt annet enn hyggelig for Wenche.

– Dessverre var jeg uheldig og ramlet på ski og forstuet den venstre foten kraftig. Det gjorde forferdelig vondt, og jeg fikk hjelp til å komme meg tilbake til hytta. På grunn av ferien var det vanskelig å komme seg til legen. Jeg ble derfor værende på fjellet uten legehjelp i noen dager, noe som ikke var så smart. 

Da Wenche endelig kom til legen, tok hun røntgen av foten, men legen sa det ikke var noe de kunne gjøre, siden det hadde gått så lang tid siden hun skadet seg. 

Daglige smerter

I begynnelsen kunne ikke Wenche gå på foten, men etter som tiden gikk, ble skaden delvis legt, men foten ble aldri helt bra. Det gjorde vondt hele tiden. 

– Jeg har alltid vært plaget med foten, og hatt kroniske smerter hele veien. Jeg fungerte greit i dagliglivet, men å leve med smerter var vanskelig og slitsomt innimellom. Det var også utfordringer å finne riktige sko, spesielt pensko. Når jeg gikk lengre turer, brukte jeg alltid støttestrømpe, men smertene ble ofte forsterket i tiden etter. De siste årene ble den skadde ankelen ekstra ille. Det var en ”murrende” smerte, og jeg gikk rundt og kjente at smerten var der hele tiden. 

Momentant god

Gjennom årene hadde Wenche vært i kontakt med Svein-Magne Pedersen noen ganger. Hun hadde sendt inn noen bønnebegjær og vært på et par møter. Også en i familien hadde blitt helbredet for nettopp en ankelskade da Pedersen hadde bedt via et tv-program. I 2009 skulle Pedersen ha møte på Bildøy i forbindelse med sommerstevnet til avisen NorgeIDAG. Wenche bestemte seg derfor for å dra. 

– Jeg hadde veldig tro på at noe kunne skje, og det gjorde det også. Da Pedersen ba for ankelen min, forsvant alle smertene. Vi gikk litt frem og tilbake og nærmest danset foran talestolen, men jeg kunne ikke kjenne smerter i foten. Det var fantastisk etter 41 år med plager. 

I årene etter har Wenche aldri hatt smerter i ankelen. Hun har gått lange turer og ikke vært hemmet. 

– Det var et mirakel som skjedde, og det beviser at Jesus kan helbrede og at han virker gjennom Pedersens bønner. Jeg anbefaler alle som enda ikke har opplevd å bli helbredet om å fortsette å søke Gud. Det står i Bibelen at vi har lov til å gå på løftene. Bruk Bibelen og troen din og søk forbønn. Miraklenes tid er ikke forbi, for Gud er trofast. 

MIRAKELFOT: Her en ankelen til Wenche Selstø som ble helbredet i 2009.
Vis mer