20 søkte frelse i Bergen

I regi av Divine Favour Missions vekkelseskonferanse hadde Svein-Magne Pedersen mirakelmøte lørdag 30. september. Nærmere 400 møtte, opp og mot slutten av møtet søkte rundt 20 personer frelse.

Forventningene var store da Svein-Magne Pedersen hadde helbredelsesmøte i aulaen på Gimle skole i Bergen. Pedersen var invitert i forbindelse med Divine Favour Missions vekkelseskonferanse, og møtet ble en stor suksess.

– Dette er det kraftigste møtet som har blitt holdt i Bergen på flere år, sa Norge IDAGs redaktør, Finn Jarle Sæle, begeistret etter møtet.

– Det beste jeg har hørt i Bergen, sa en annen mann begeistret da han gikk hjem.

Pedersen forkynte klart og tydelig ut fra Guds ord og nevnte flere mirakelhistorier om folk som hadde blitt helbredet. Pedersen delte også seks punkter om hva man skal gjøre for å bli helbredet. Mange satte pris på at de fikk klar tale rundt dette temaet.

– Sykdommen gir seg ikke før den får motstand. Vi må slutte å sitte hjemme i gyngestolen når helbredelsespredikanten kommer. Kom deg opp og dra på møtet der Guds kraft er tilgjengelig, prekte han frimodig.

– Vekkelse begynner med deg. Du må innvie deg for Gud. En ting er fysisk helbredelse, men det viktigste er evig helbredelse der din ånd blir helbredet. Har du teologien i hjertet eller i hodet? Er barnetroen i hjertet eller hodet? Jesus døde for din synd, men du må ta imot ham, sa Pedersen mot slutten av talen.

Da evangelisten inviterte til frelse, rakte over 20 personer opp hånda. Flere av dem gikk frem og registrerte seg med navn og adresse.

Helbredelser

Etter talen ba Svein-Magne Pedersen for de syke. Alle de nærmere 400 som var til stede fikk anledningen til å komme frem for håndspåleggelse og forbønn.

Svein Søviknes (64) fra Rådal, kom til møtet med hjerteflimmer, noe han hadde slitt med i 35 lange år. Under møtet merket han at noe skjedde, og hjertet begynte å gå normalt.

– Hjerteflimmeret kom og gikk og var veldig ubehagelig. Jeg gikk på medisiner, men det hjalp ikke så mye. Da Pedersen ba en fellesbønn fra talerstolen, nevnte han plutselig hjerteflimmer. Da kjente jeg et ”klikk” i hjertet, og det begynte å slå normalt, sier han glad.

En annen som var svært fornøyd, var Evy Ann Jensen (52) fra Froland. Sammen med søsteren, Linda Jensen Lino, var hun med og ledet lovsangen under konferansen. I lang tid hadde Evy Ann gått med senebetennelse i den høyre overarmen. Smertene hadde så spredt seg til den andre skulderen og nakken.

– Jeg brukte mye Paracet og Voltaren-krem. Det var veldig vondt, og det kunne være utfordrende å spille gitar. Da Pedersen ba en fellesbønn for de syke etter talen, strakte jeg ut armen mot ham. Plutselig kjente jeg at armen ble god, og jeg kunne bevege den uten smerter.

Linda Jensen Lino gledet seg stort over det som skjedde med søsteren. Selv hadde også hun blitt helbredet for over tjue år siden etter forbønn av Pedersen.

– Jeg ble kvitt bekkenplager som jeg hadde gått med i lang tid. Det kom da jeg var gravid med et av barna mine. Smertene ble bare verre, og jeg slet med å gå. Da Pedersen ba for meg på et møte, forsvant smertene, og siden har jeg aldri vært plaget med dette. I tillegg ble datteren min helbredet for skarlagensfeber, sier hun glad.

Mange andre ble også berørt av Gud legende kraft under Pedersens møte. I løpet av helgen var det flere som ga tilbakemelding om at de hadde blitt helbredet.

Maratonhelg

Det ble ellers en hektisk helg for Svein-Magne Pedersen. Allerede før helbredelsesmøtet startet, hadde Pedersen bedt for folk i syv timer. Pedersen har nemlig bønnekontor i Bergen, som han besøker regelmessig. Det ligger for tiden på Landås i de nye lokalene til menigheten DreamCenter.

Fra klokken ti på morgenen og frem til møtet ba han for folk som hadde avtale. På søndagen ble det heller ingen hviledag. Da fortsatte forbønnen i hele ti timer. I løpet av tiden ved bønnekontoret tok ytterligere fire personer i mot Jesus.

– Mot slutten av lørdagen kom det en bølge av helbredelse, og alle som fikk forbønn fortalte at de hadde blitt helbredet. Folk med astmabronkitt, ryggsmerter, dårlig hørsel og syn, fibromyalgi og hofteslitasje fikk erfare Guds helbredene kraft. Også på søndagen ble flere helbredet. Dette har vært en fantastisk helg! sier Pedersen fornøyd.

Vis mer