Smertemarerittet stoppet i Bergen!

Ann Liss Stormark (52) fra Askøy slet i flere år med nakkesleng, ryggplager, migrene og dårlig syn. Hun var derfor avhengig av store mengder med smertestillende, samt briller. Etter flere forbønner av Svein-Magne Pedersen den siste tiden, har alle plagene forsvunnet.

I 2002 ble Ann Liss Stormark fra Askøy utsatt for en voldsepisode som gjorde at hun fikk nakkesleng. Hun ble innlagt ved Haukeland sykehus, men smertene i nakken forsvant ikke.

– I tiden etter hadde jeg grusomme smerter i nakken. Hverdagen besto av hodepine og svimmelhet, og ofte ble jeg så ustø at jeg kollapset. Jeg gikk til fysioterapeut og fikk behandling. I tillegg tok jeg hver dag en hel del med smertestillende i form av Paralgin Forte, forteller hun.

I mars i 2010 fikk hun flere problemer da hun belastet ryggen feil under et løft.

– I tiden etter fikk jeg store isjiasplager. Smertene var forferdelige og jeg oppsøkte lege flere ganger. Han ønsket til slutt å operere meg, men jeg våget ikke å gjøre noe med ryggen.

Flere ryggplager

Smertene til Ann Liss så ikke ut til å ha noen ende, for i 2016 ble rygg- og isjiasplagene enda verre. Hun fikk diagnosen spinalstenose, som er en innsnevring i nedre del av spinalkanalen.

– Jeg hadde store smerter som gikk fra nakken og hele veien ned til beina. De første tre månedene måtte jeg sitte i rullestol, og jeg trengte mye hjelp. Etter hvert kom jeg meg på beina, men smertene var ikke til å holde ut. Jeg måtte ta store doser med morfinlignende preparater hver dag. Hvis jeg gikk en tur med mannen min, måtte jeg ligge minst en time i sengen etterpå. Livet var forferdelig.

Telekirken

Onsdag 27. september i 2017 ringte Ann Liss til Telekirken til Svein-Magne Pedersen. Dit kan alle ringe hver onsdag (tlf: 820 432 30) (19.55 – 20.30 og 20.55 – 21.30) og delta på en andakt der Svein-Magne Pedersen underviser og ber for syke over telefon. Mange ringte også inn denne kvelden, og da Pedersen spurte om noen trengte forbønn, ropte Ann Liss:

– Ja, be for nakkeslengen min!

– Da Pedersen ba, kjente jeg en varme, og nakkesmertene forsvant momentant. Jeg kunne nå snu på hodet som normalt. Det var fantastisk!

En annen plage som også forsvant var migrenen til Ann Liss.

– I ti år hadde jeg slitt med migrene. Hodeplagene kunne komme opptil tre ganger i uka. Jeg måtte ha migrenemedisin. På det verste måtte jeg ligge stille i et rom uten lys og støy. I tiden etter at jeg ringte til Pedersen har jeg ikke merket noe.

Helbredet i Bergen

Lørdag den 30. september i 2017 besøkte Ann Liss bønnekontoret til Svein-Magne Pedersen i Bergen der hun fikk mer forbønn.

– Da Pedersen begynte å be for meg, strøk han hendene sine på ryggen min. Jeg kjente en varme som gikk nedover ryggen og til slutt i beina, og plutselig forsvant alle smertene!

I tiden etter har Ann Liss ikke kjent noe til plagene i beina eller ryggen.

Godt syn

Ved siden av alle smertene, hadde også synet til Ann Liss blitt svekket. For tre år siden hadde hun vært hos en øyespesialist i Bergen som konstaterte grå stær. I løpet av årene ble synet bare verre og til slutt var det like før operasjon.

– Alt var grått og uklart. Jeg måtte ha briller og jeg kunne bare lese de største bokstavene i aviser og blader.

Lørdag 4. november i 2017 var hun tilbake til bønnekontoret. Da Pedersen ba for henne, ble hun først iskald i øynene og deretter varm. Det virket som at Gud foretok en operasjon inne i øynene. Etter to minutter åpnet hun øynene og da var alt blitt lyst og klart.

– Jeg fikk bladet Legedom i hendene og begynte å lese for å teste ut synet. Da oppdaget jeg at jeg kunne lese den minste teksten, også den under bildene.

Etter det andre besøket i Bergen har ikke Ann Liss brukt briller når hun leser. Nå stråler hun av glede!

– Jeg takker Jesus og Gud Fader for at han brukte Svein-Magne Pedersen til å helbrede meg. Jeg er så inderlig glad og takknemlig for alle helbredelsene. Det er det mest fantastiske som jeg har opplevd!

Vis mer
Back to top button