Slutt på Annes hjerteflimmer

Denne artikkelen er hentet fra vårt Magasin - Bladet Legedom

I ti lange år plagdes Anne Nesset (75) med urytmisk hjerte. Dag og natt var det ubehag og formen ble svært dårlig. Rundt 1990 ringte hun Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn. Da strålte en varme fra telefonen og inn i brystet, og Anne ble momentant helbredet.

Anne Nesset bor i Foldereid, ei lita bygd i Nærøy kommune i Trøndelag. Mange ganger har hun ringt Svein-Magne Pedersen og fått forbønn for seg selv og sin familie, og flere ganger har hun fått guddommelig hjelp. Et av de sterkeste vitnesbyrdene skjedde for nærmere 27 år siden. Da hadde Anne gått i lang tid med et urytmisk hjerte.

– For mange år siden fikk jeg problemer med hjertet og var gjennom en operasjon. I etterkant av denne begynte jeg å få hjerteflimmer. Det var veldig ubehagelig og skjedde flere ganger om dagen, ja både dag og natt. Jeg ble fryktelig sliten og sov veldig dårlig.

Anne var flere ganger hos legen, men han kunne ikke gjøre noe. Det var noe hun måtte leve med, sa han.

– Det ble utfordrende på jobben også. Jeg jobbet ved et sykehjem, men hjerteplagene gjorde meg i dårlig form.

Varm stråle

Etter flere år med plager fikk Anne høre om Svein-Magne Pedersen. Hun ringte ham for å få forbønn.

– Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en varme som strålte fra telefonen og ned over brystet. Fra den dagen har jeg vært helt god. Jeg ble momentant frisk. Legen klarte ikke å hjelpe meg, men Gud helbredet hjertet. Det var fantastisk!

Mer hjelp

Anne kan også fortelle om en slektning som opplevde å bli helbredet. I flere år hadde denne lidd av hemorroider. De var en stor plage. Slektningen hadde vært hos legen mange ganger og fått flere medisiner, men de hjalp ikke noe. Etter sju år med plager dro de til Namsos i 2010, der Svein-Magne Pedersen hadde møte og ba for folk.

– Slektningen min kjente en varme som strømmet fra hodet og nedover kroppen. Siden da har hemorroidene vært borte.

– Jeg er glad for at jeg har Svein-Magne Pedersen. Jeg har hatt bladet Legedom nesten helt fra begynnelsen og har lest flere av bøkene hans. Når jeg har plager, ringer jeg ofte til ham for forbønn, og mange ganger har jeg fått hjelp!

Vi legger ikke ut alle vitnesbyrd eller artikler på internett, men du kan enkelt få tilsendt Bladet Legedom hjem til din postkasse 12 ganger i året, og få med deg alle fremtidige vitnesbyrd:
Ja takk, jeg vil motta Bladet Legedom i min postkasse
Tags
Vis mer