Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Informasjon
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2015 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 


Brønn nummer TRE er ferdig
Nå er den tredje av totalt 27 brønner bygget ferdig for de kasteløse i Chennai. Bli med å støtt oss videre.
Les mer 

Over 30 frelst i Finnmark
Lørdag 19. september hadde Svein-Magne Pedersen møte i Varangerbotn i Finnmark. Over 30 personer søkte frelse og mange helbredelser fant sted.
Les mer 

Rundt 20 frelst i Trøndelag!
Helgen 5.- 6. september besøkte Svein-Magne Pedersen Trondheim, samt Stokkøy Baptistmenighet. Rundt 20 søkte frelse, og mange fikk forbønn for sine sykdommer.
Les mer 

Åtte frelst på Mirakellørdag
Lørdag 29. august ble årets fjerde Mirakellørdag arrangert. Mange mennesker møtte opp, og åtte personer tok i mot Jesus.
Les mer Neste møteserie:
Bergen

Vi har startet med bønnekontor i Bergen. Ring til vårt kontor i Vennesla for å avtale time til forbønn.
Tlf.: 820 750 70
Spør etter Solveig.
Alle er hjertelig velkommen!
Datoer:
Lørdag 7. november
Søndag 8. november
Lørdag 28. november
Søndag 29. november
Lørdag 23. januar 2016
Søndag 24. januar 2016


Flere møter Snart kommer Jesus
Guds plan for endetiden
E ndelig en bok på norsk som tar for seg jordens fremtid , oppstandelse, opprykkelse og himmelens herlighet. Ev angelist Svein-Magne Pedersen gjør et dypdykk inn i Bibelens ma nge spennende tekster angående endetiden.


Miraklet i ditt liv
En samling andakter om helbredelse fra det kjente tv-programmet «Miraklet er ditt» som for tiden sendes over 123 land i verden. ...


Derfor vil Gud helbrede deg
27 nøkler til din helbredelseSe flere produkter 

Miraklet er Ditt 


– Her har det skjedd et under!
I syv år gikk May Elin Storsletten (65) fra Bardu med ødelagt sidesyn, samt dobbeltsyn. Da Svein-Magne Pedersen ba for henne på Ringvassøy i 1994, ble synet normalt. – Her har det skjedd et under, sa legen.
Les mer 


Ansiktssmertene forsvant
Gjennom flere år ble Thorunn Iversen (79) fra Brevik stadig rammet av den grusomme sykdommen «trigeminus-nevralgi» som sies å være blant de meste smertefulle sykdommene som finnes. Etter forbønn har hun vært helt frisk.
Les mer 


Fikk synet igjen og ryggen helbredet
Fem operasjoner var ikke nok for at Steinar Størvold (74) skulle bli kvitt ryggplagene. Kirurgene sa det ikke var mer å gjøre. Etter nesten 40 år med smerter, ble ryggen god da Svein-Magne Pedersen ba for ham på Stokkøya. Størvold var også blind på det venstre øyet, men har nå fått synet igjen.
Les mer 


– Nå kan jeg lukte blomster igjen!
I over seks år levde Else Pedersen (87) fra Stavanger uten smak- og luktesans. En stor glede i livet forsvant. I sommer ringte hun Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn, og Gud helbredet henne momentant.
Les mer 


Helbredet for isjias på Mirakellørdag
De seks første månedene av 2015 ble et grusomt smertehelvete for Svein-Anders Andersen da han fikk sterke isjiassmerter i ryggen og beinet. På Mirakellørdag den 13. juni ble ham momentant helbredet.
Les mer 


Andre vitnesbyrd Kraften som kirkene ikke vil ha
I Bibelen er Guds kraft like viktig som oljen i bilmotoren. Uten den stopper alt opp. Bibelen er boken som forteller om Guds kraft. Det har dessverre ikke alle forstått.
Les mer 


Predikant i 40 år
Jeg ser tilbake på en lang og rik tjeneste i Guds rike. 1. september 1973 regner jeg som starten på en lang karriere.
Les mer 


Andre artikler 
© 2015 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Derfor vil Gud helbrede deg

Helbredelsen sett fra Guds side. I boken Derfor vil Gud helbrede deg, lærer vi at Gud er mer interessert i å helbrede oss enn vi er i å motta denne gaven fra ham. Gud er på vår side mot sykdom og lidelse. Etter å ha lest denne boken blir det lettere for den syke å ta imot helbredelse. Den er et åndelig dokument for den som er på søken etter å oppleve Guds inngrep, for her lærer du hva som styrer Guds finger og hvordan han tenker.


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!
 


Kong David sier at det er Guds vilje at vi skal oppleve mange helbredelser, under og tegn:

Herre min Gud! Mange er de under du har gjort, og mange er dine tanker for oss! Intet kan lignes med deg. Vil jeg kunngjøre dem og tale om dem, er de flere enn at de kan telles.
Salme 40:6


Byggmesteren ble helbredet i skuldre og armer

"Jeg har vært byggmester i 46 år. I flere år gikk jeg med smerter i skuldre og armer. Røntgenbilder fra sykehuset i Drammen viste forkalkning. Jeg bestemte meg for å ringe til deg. Du ba for meg på telefonen. Etter noen dager var jeg helt god, og gikk tilbake i fullt arbeid igjen. "