Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Informasjon
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2016 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 


Brønn nummer SEKS er ferdig!
Brønnprosjektet i India fortsetter for fullt. I august sto brønn nummer seks ferdig i landsbyen Malligapuram.
Les mer 

Et mirakelmøte av de sjeldne!
For tiende året på rad talte Svein-Magne Pedersen på avslutningsmøtet ved Norge IDAGs generalforsamling. Guds kraft var til stede og folk ble frelst og mange helbredet.
Les mer 

MJL har bygd brønn nummer 5 i India!
MJL fortsetter å bygge brønner i India. Den 20. juli i år sto brønn nummer 5 ferdigbygd – til stor glede for 1560 innbyggere i landsbyen Maruthuvampad!
Les mer Neste møteserie:
MIRAKELTORSDAG PÅ SENTERET
VENNESLA
Det er mange syke rundt om i landet som ønsker forbønn med håndspåleggelse. Nå kan vi tilby deg forbønn på vårt nye senter i Vennesla. De fleste torsdags ettermiddager tar vi imot til forbønn på senteret etter avtale.
Les mer her for en fullstendig oversikt! 

Flere møter Snart kommer Jesus
Guds plan for endetiden
Endelig en bok på norsk som tar for seg jordens fremtid, oppstandelse, opprykkelse og himmelens herlighet. Evangelist Svein-Magne Pedersen gjør et dypdykk inn i Bibelens mange spennende tekster angående endetiden.


Miraklet i ditt liv
En samling andakter om helbredelse fra det kjente tv-programmet «Miraklet er ditt» som for tiden sendes over 123 land i verden. ...


Derfor vil Gud helbrede deg
27 nøkler til din helbredelseSe flere produkter 

Miraklet er Ditt 


Bekkenplagene forsvant på Bildøy
I seks år levde Fride Reinton (33) fra Eikelandsosen med store smerter på grunn av bekkenløsning. Vendepunktet skjedde på et møte på Bildøy i 2007 der hun ble helbredet.
Les mer 


41 år gammel ankelskade helbredet på Bildøy!
I hele 41 år gikk Wenche Selstø (63)fra Skogsvåg rundt med smerter i ankelen. Skaden kom etter en skiulykke som 18-åring. Da Svein-Magne Pedersen hadde møte på Bildøy i 2009, ble hun momentant helbredet.
Les mer 


Helbredet for alvorlig ryggskade
Martinius Ingvaldsen hadde en alvorlig ryggskade som legen helst ikke ville operere. På et møte med Svein-Magne Pedersen i Vennesla ble ryggen helbredet mens han satt i møtesalen.
Les mer 


Rundt 15 frelst i Tønsberg
Lørdag den 21. mai gjestet Svein-Magne Pedersen menigheten Elihu i Tønsberg. Rundt 15 personer søkte frelst, og folk fikk oppleve Guds legende kraft.
Les mer 


Sendte høreapparatene i retur
De siste ti årene ble hørselen til Else Pedersen fra Stavanger sterkt redusert. Til slutt måtte hun skaffe seg høreapparater. De trengte hun ikke å bruke, for Jesus sørget for at hørselen kom tilbake.
Les mer 


Andre vitnesbyrd Russland og Tyrkia i profetisk lys
Jesus anklaget sin samtid for at de viste ingen interesse for tidens tegn. Dagens høyprofetiske tegn er forholdet mellom Tyrkia og Russland.
Les mer 


Dette er Misjonen Jesus Leger
En kort historikk om grunnleggeren av Misjonen Jesus Leger og om stiftelsen Misjonen Jesus Leger (MJL).
Les mer 


Andre artikler 
© 2016 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Snart kommer Jesus
Guds plan for endetiden

Endelig en bok på norsk som tar for seg jordens fremtid, oppstandelse, opprykkelse og himmelens herlighet. Evangelist Svein-Magne Pedersen gjør et dypdykk inn i Bibelens mange spennende tekster angående endetiden. Bibelen er en bok som er spekket med profetier angående politiske, sosiale og religiøse omveltninger som skal komme. 27 prosent av dens innhold er av profetisk natur. Dens budskap er høyaktuell for vår tid.


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!
 


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15