Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Informasjon
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2014 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 


Miraklet er ditt kl. 19.00 på Visjon Norge
Vårt TV-program "Miraklet er ditt", som sendes annenhver fredag på Visjon Norge, har den siste tiden feilaktig blitt sendt kl. 19.30. Fra fredag 7. desember går programmet kl. 19.00 igjen.
Les mer 

35 frelst i Follo
Helgen 8.-9. november gjestet Svein-Magne Pedersen Familiekirken i Follo. Rundt 400 var innom møtene og rundt 35 personer søkte frelse.
Les mer 

Gud virket stort i Moldova
Helgen 24.-27. oktober besøkte Svein-Magne Pedersen Europas fattigste land som er Moldova. Der viste Gud sin store nåde, og mange sterke helbredelser fant sted. Flere tok også i mot Jesus.
Les mer 

Over 20 frelst i Trondheim
Helgen 27.-28. september besøkte Svein-Magne Pedersen Trondheim by. Over 20 personer søkte frelse. Dette var Pedersens andre besøk i distriktet, og totalt har over 80 personer sagt ja til Jesus i Trøndelag i år.
Les mer Neste møteserie:
MIRAKELLØRDAG
Helbredelsessenteret i Vennesla
Lørdag den 31. januar 2015
NB: MØTET ER AVLYST.


Flere møter Perler fra Guds Ord
En kalender med 52 aktuelle emner fra Bibelen, et nytt emne for hver uke og en perle for hver dag i året....


Derfor vil Gud helbrede deg
27 nøkler til din helbredelse


CD-SETT:
«LEGENDE ORD TIL HELBREDELSE»
I 2006 kom boken «Legende dråper» ut. Nå presenterer Svein-Magne et CD-sett hvor han leser utvalgte løfter om helbredelse fra hele Bibelen og ber for syke. ...Se flere produkter 

Miraklet er Ditt

Miraklet er ditt 17


Se flere 

 


– Nå løper jeg etter sauene uten smerter
I tre lange år hinket sauebonden Edmund Øygarden (55) rundt med åtte skruer i ankelen. Etter en tv-bønn av Svein-Magne Pedersen løper Øygarden nå i fjellet uten smerter.
Les mer 


Hudmarerittet stoppet etter telefonbønn
I over 40 år led Svanhild Bårdsen (60) fra Porsgrunn av psoriasis. Hele huden var dekket av utslett, og hun skammet seg over kroppen sin. For rundt tolv år siden ringte hun Svein-Magne Pedersen, og hudplagene forsvant.
Les mer 


Helbredet for kols, angina og kronisk bihulebetennelse
Europas beste lege på hodeskader hadde gitt opp Birger Rystad (72), men Jesus helbredet ham i løpet av noen sekunder etter forbønn. Også angina og kols kom bort under et møte på Finnsnes i 2008.
Les mer 


La bort høreapparatene etter 15 år som tunghørt
Kåre Brandmo (89) fra Porsgrunn var nesten helt døv uten høreapparater. Da Svein-Magne Pedersen ba for ham under et privat hjemmebesøk, fikk han full hørsel tilbake.
Les mer 


Vortene forsvant etter TV-bønn
I flere år slet Jorunn Roghell (86) fra Korgen med store vorter på hendene. Vortene var vonde, og legene hadde gitt henne opp. Etter en tv-bønn av Svein-Magne Pedersen forsvant alle vortene.
Les mer 


Andre vitnesbyrd Skal du på helbredelsesmøte?
Vi vil oppmuntre syke fra hele landet til å komme på våre helbredelsesmøter. Likevel må vi minne om at vi har kjøreregler å gå etter. Tenk over dette før du drar.
Les mer 


Nøkkelen til fremgang er å gi
En mann ringte til meg og ba om forbønn for hans dårlige økonomi. Jeg svarte: «Da bør du begynne å gi.» Jesus sier: «Gi, så skal det bli gitt dere.» Jeg tror han fikk noe å tenke på. For det er først når vi gir, at vi gir Gud noe å arbeide med. Jeg tror også a...
Les mer 


Andre artikler 
© 2014 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Derfor vil Gud helbrede deg

Helbredelsen sett fra Guds side. I boken Derfor vil Gud helbrede deg, lærer vi at Gud er mer interessert i å helbrede oss enn vi er i å motta denne gaven fra ham. Gud er på vår side mot sykdom og lidelse. Etter å ha lest denne boken blir det lettere for den syke å ta imot helbredelse. Den er et åndelig dokument for den som er på søken etter å oppleve Guds inngrep, for her lærer du hva som styrer Guds finger og hvordan han tenker.


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!
 


Kong David sier at det er Guds vilje at vi skal oppleve mange helbredelser, under og tegn:

Herre min Gud! Mange er de under du har gjort, og mange er dine tanker for oss! Intet kan lignes med deg. Vil jeg kunngjøre dem og tale om dem, er de flere enn at de kan telles.
Salme 40:6


Byggmesteren ble helbredet i skuldre og armer

"Jeg har vært byggmester i 46 år. I flere år gikk jeg med smerter i skuldre og armer. Røntgenbilder fra sykehuset i Drammen viste forkalkning. Jeg bestemte meg for å ringe til deg. Du ba for meg på telefonen. Etter noen dager var jeg helt god, og gikk tilbake i fullt arbeid igjen. "