God hørsel etter TELEFONBØNN

Denne artikkelen er hentet fra vårt Magasin - Bladet Legedom

I flere år hørte Bjørg Skoklefald (81) svært dårlig på høyre øret. Da hun fikk forbønn av Pedersen i februar i 2015, kom hørselen tilbake. – Gud har hjulpet meg og familien mange ganger, sier hun glad.
For rundt fem år siden merket Bjørg Skoklefald fra Ås i Akershus at hørselen var svekket på det høye øret. Det hele startet trolig etter en periode med influensa. Hørselssvikten førte til enkelte utfordringer i hverdagen.

– Det var selvfølgelig vanskeligere å få med meg hva folk sa. Når det ble plagsomt, ba jeg dem snakke høyere og da gikk det greit. Hvis jeg så på tv, måtte jeg alltid skru opp lyden, og når jeg snakket i telefonen, brukte jeg alltid det venstre øret, sier hun.

Bjørg var likevel ved godt mot, og hadde alltid en indre tro på at Gud ville helbrede henne. Selv hadde hun opplevd å bli helbredet før.

– Da jeg var hos legen, foreslo han at jeg skulle anskaffe høreapparat. Jeg svarte: «Hva skal jeg med det. Jeg hører det jeg vil høre».

Feil øre
I midten av februar i fjor ringte Bjørg til forbønnstelefonen til Misjonen Jesus Leger. Det hadde hun gjort flere ganger før. Pedersen ba for henne, og Bjørg tenkte ikke mer på hørselen. Senere på dagen ringte hustelefonen, og Bjørg tok opp røret og begynte å prate.

– Plutselig oppdaget jeg at jeg brukte høyre øret. Jeg hørte stemmen så klart og tydelig, akkurat som en høyttaler. Hørselen min var blitt god.

To uker senere ringte hun og fortalte Pedersen om det som hadde hendt. Han gledet seg over hennes vitnesbyrd. Åtte måneder senere ringer Legedom for å høre hvordan det går. Bjørg kan da fortelle at hørselen fortsatt er god.

Hofteplager
Skoklefald kan også fortelle at hun tidligere har blitt helbredet. For rundt tjue år siden fikk hun store smerter i hofta. Smertene var så store at det var snakk om operasjon og bruk av krykker.

– Jeg snakket ikke høyt om smertene. I stedet holdt jeg frem løftene om helbredelse i Guds ord. Dette skulle Jesus fikse, tenkte jeg.

I 1996 arrangerte Pinsekirken i Bærum et møte på Info-Rama konferansesenter i Sandvika. Der prekte Svein-Magne Pedersen og ba for syke.

– Da Pedersen ba for meg, dirret hele benet. Jeg ble så tung og kraftløs, og da Pedersen ba meg gå bortover gulvet, var jeg i tvil om jeg ville klare det. Til min store overraskelse gikk det helt fint og smertene var borte. Det var fantastisk!

En annen gang hadde Bjørg store smerter i armene. Det var en slimposebetennelse, men legen fant ikke ut av det. Hverdagen ble utfordrende i forhold til daglige gjøremål hvor hun skulle bruke armene.

– Jeg ringte forbønnstelefonen og Svein-Magne Pedersen ba for meg nok en gang. Da opplevde jeg igjen å bli helbredet.

Barn og barnebarn
Skoklefald forteller at også andre i familien har fått Guds hjelp i forhold til helsemessige utfordringer. I over ti år hadde datteren slitt med ryggen, og røntgenbildene viste slitasje i de nederste skivene. På det verste måtte hun ty til smertestillende, og hun kom seg nesten ikke ut av senga. En dag i år 2000 hadde hun forferdelig vondt, men klarte likevel å komme seg på møte med Pedersen som ble arrangert i Ski.

– Pedersen ba for henne, og hun ble helbredet. Dagen etter gikk hun på skøyter uten å kjenne smerter.

Skoklefald forteller at også barnebarnet ble kvitt en rekke vorter hun hadde fått på hendene. Vortene økte i antall og til slutt var det over femti stykker. Hun var flau over hendene sine, spesielt fordi hun spilte piano. Legen foreslo frysing av vortene, men advarte at hun kunne få en rekke arr.

– Hun klagde sin nød til meg, og jeg fikk tilsendt en salveduk fra Svein-Magne Pedersen. «Nå ber vi heller til Jesus», sa jeg, og la salveduken på hendene hennes. Like etter fikk hun også forbønn av Pedersen på et møte.

To dager senere var alle vortene borte, og barnebarnet var selvfølgelig overlykkelig.

– Jeg er så takknemlig for den tjenesten Svein-Magne Pedersen har. Han får dessverre mye kritikk, men han gjør en kjempejobb. Pedersen er en tydelig og oppriktig person. Jeg ber ofte for ham, og takker Gud for hans nådegave, avslutter Bjørg.

Vi legger ikke ut alle vitnesbyrd eller artikler på internett, men du kan enkelt få tilsendt Bladet Legedom hjem til din postkasse 12 ganger i året, og få med deg alle fremtidige vitnesbyrd:
Ja takk, jeg vil motta Bladet Legedom i min postkasse
Tags
Vis mer