Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Unni Marie helbredet for lungekreft:
- Kreftsvulstene forsvant sporløst!

KREFTFRI: I 2007 fikk Unni Marie Sandersen fra Sarpsborg lungekreft. Etter at hun fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen, viste de nye røntgenbildene at alle svulstene var forsvunnet. FOTO: Svein-Magne Pedersen
Røntgenbildene til Unni Marie Sandersen viste 20 svulster og lungekreft. I stedet for å klage sin nød, ringte hun straks til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn. På neste undersøkelse var alle svulstene sporløst forsvunnet.

Unni og Raymond Sandersen bor på Yven, noen kilometer utenfor Sarpsborg sentrum. Dit flyttet ekteparet i 1999 etter å ha bodd på Jæren i 16 år. I 1979 ble de frelst, og har siden den gangen bevart sin tro på Jesus. Troen var spesielt god å ha da ekteparet opplevde noe i 2007 som skulle snu opp-ned på livet deres for en periode. På sommeren begynte Unni å bli svært dårlig, og hun hostet opp slim med blod og hadde store smerter i brystet. Smertene spredte seg bakover i ryggen.

- Jeg var så dårlig ar jeg måtte bli sengeliggende. Etter flere uker oppsøkte jeg fastlegen min. Han var bekymret og sendte meg videre til nærmere undersøkelser og røntgen ved Østfold sykehus.

Kreftsvulster

Unni var så syk at hun nesten ikke kunne gjøre rede for seg selv. Da resultatene var klare, måtte derfor mannen, Raymond (64), bli med henne inn til legen.

- Jeg er ikke lege, men da jeg så bildene, kunne jeg selv se alle svulstene på lungene. Det var 15-20 stykker og ingen tvil om hva det kunne være, forteller Raymond alvorlig.

- Lungene dine er fulle av kreft, var legens ord. Han begynte straks å fylle ut papirer for videre undersøkelser i Oslo.

Beskjeden fra legen var en tøff påkjenning for ekteparet, men Raymond tok det tyngst.

- Unni ser lysere på ting, og hun bekymrer seg ikke så lett. For meg var det tøffere.

Forbønn

Da de kom hjem fra sykehuset, bestemte ekteparet seg for å be en bønn sammen. Etter bønnen bestemte Unni seg for å ringe Svein-Magne Pedersen, slik at også han kunne be for henne.

- Han ba for meg uten at jeg kjente noe spesielt, men straks begynte jeg å bli bedre. Fordi tilstanden min forandret seg så raskt, ringte vi og ba om en ny undersøkelse av lungene ved Østfold sykehus.

Da legen så de nye bildene, ble han svært overrasket. De viste ikke tegn til noen svulster. Han forstod ikke hva som hadde skjedd.

- På røntgenbildene var det ikke en eneste svulst å se. Vi kunne med egne øyne se at de mange svulstene var kommet bort. Gud hadde helbredet meg. Det var fantastisk! sier Unni.

Siden mirakeldagen i 2007 har Unni vært frisk i lungene og ikke hatt noe tilbakefall. Hun er fremdeles kreftfri.

- Jeg takker Gud for at jeg fikk livet i gave fra en allmektig Gud. Hadde ikke miraklet skjedd, ville jeg trolig vært død. Legene kunne ikke ta æren for det som skjedde. De ga meg ingen medisin eller behandling. Kun Gud sto bak med sin kraft! sier hun glad.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

DAGENS MIRAKEL
(Bok)

En sjelden, sterk bok – full av vitnesbyrd om Guds inngripen i syke menneskers liv.

Mange tusen syke mennesker tar årlig kontakt med Misjonen Jesus Legers helbredelsessenter i Vennesla. De ønsker forbønn for en rekke sykdommer og plager. Dette skjer ved personlig fremmøte eller på møter i inn- og utland. Men de fleste tar kontakt per telefon, brev eller e-post. Hvert år ber evangelist Svein-Magne Pedersen for rundt 70.000 syke enkeltpersoner. Og Gud svarer på mange rop om hjelp. Gladmeldingene strømmer inn til helbredelsessenteret. Boken Dagens Mirakel er en samling sterke vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake for å gi Gud æren gjennom sitt personlige vitnesbyrd. De er alle blitt helbredet.

Ønsker du å lese om Guds makt over sykdom og lidelser, er dette boken for deg. Den er personlig, overbevisende og trosstyrkende.


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15