Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kreftoperasjonen avlyst etter forbønn

HELBREDET FOR KREFT: Åge Magne Sandnes ble helbredet fra kreft i urinblæren etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.
– Det er så stort at man blir evig takknemlig til Jesus, sier Åge Magne Sandnes (74) fra Brøttum ved Lillehammer. Han ble helbredet fra kreft i urinblæren etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Åge Magne Sandnes og kona Tove Helene har bodd i bygda Brøttum, som ligger et kvarters kjøring fra Lillehammer, de siste 30 årene. Han har jobbet hele yrkeslivet sitt i grunnskolen, som lærer og inspektør, mens hun har vært kontorarbeider. Det pensjonerte ekteparet er takknemlige til Jesus for bønnesvaret de fikk da Åge Magne ble kreftsyk.

Sendt på sykehus

Det var i 2009 at Åge Magne først oppdaget blod i urinen. Selv om han ble urolig av dette, gikk han ikke til lege den gangen, fordi symptomet forsvant etter en kort periode. Men på våren 2010 kom det igjen blod i urinen. Da gikk han til fastlegen sin og fortalte om problemet. Legen henviste ham videre til undersøkelse hos en urolog i det nærliggende tettstedet Moelv. En urolog er en medisinsk spesialist på sykdommer i urinveiene. Han utførte cystoskopi på Åge Magne, en undersøkelse der man fører et rør gjennom urinrøret og opp i blæren for å kunne inspisere tilstanden.

Urologen bekreftet at legens bekymring hadde vært berettiget: Han fant flekker på urinblæren som viste at Åge Magne mest sannsynlig hadde fått kreft. Det var viktig å få sendt ham på sykehus så snart som mulig, for å slå fast tilstanden, og få utført en eventuell nødvendig operasjon.

Ville fjerne blæren

Høsten 2010 ble han innlagt på sykehuset i Lillehammer. Der ble kreftdiagnosen slått fast med sikkerhet, og han ble umiddelbart sendt på operasjonsbordet. Legene opererte bort den minste av to kreftsvulster, men dessverre måtte de gi Åge Magne beskjed om at de ikke hadde klart å fjerne den største svulsten. For å få den bort, var det stor fare for at han ville måtte fjerne hele blæren. Til et så stort inngrep trengtes spesialkompetanse, og derfor måtte legene på Lillehammer henvise ham videre til sykehuset i Hamar. Åge Magne ble satt på venteliste til operasjon, og tre måneder med venting fulgte.

Ringte Svein-Magne

I ventetiden søkte Åge Magne forbønn hos Svein-Magne Pedersen. Allerede den dagen han fikk beskjeden fra urologen om at dette antagelig var kreft, husker kona hans at han satte sin lit til Gud.

– Jeg husker at han ringte meg og sa: «Nå må høyere makter gripe inn og hjelpe meg», forteller hun.

I ventetiden mellom operasjonene ringte han forbønnstelefonen (820 750 70) tre ganger og fikk forbønn av Svein-Magne.

– Hver av gangene kjente jeg en varme som gikk gjennom kroppen når han ba for meg, og jeg fikk en indre ro og overbevisning om at dette skulle komme til å gå bra, forteller han.

Alt var borte

I november 2010 ble Åge Magne innlagt på Hamar sykehus, og alt var klart for operasjon. Men først ble en siste cystoskopi rutinemessig gjennomført.

– Legene og sykepleierne ble helt forferdet da de så at alt var blitt borte! De fant ikke kreften igjen, sier han.

– Her har det nok skjedd en helbredelse, for jeg har ringt til Svein-Magne Pedersen, så det er nok Gud som har gjort at kreften er borte, fortalte han legene.

– De svarte at de hadde hørt om Pedersen, og at de visste at han var kjent for flere helbredelser.

Operasjonen ble det selvsagt ikke noe av, siden det ikke var noe igjen å operere bort.

– Mirakelmannen

Tre måneder senere var han innkalt til sykehuset på Lillehammer til kontroll. Der fortalte han også at han hadde blitt helbredet etter forbønn.

– Her ser vi at mirakelmannen har gjort et godt arbeid, forteller han at de svarte ham.

Nå har det gått to år, og fortsatt blir han innkalt til kontroll hver tredje måned. Hver gang er resultatet det samme: Legene finner ingen spor av kreft. Sykehuspersonalet har ikke kommet med noen alternativ forklaring på hva som kan ha skjedd, for dokumentasjonen er tydelig: Før hadde han kreft, men ikke etter å ha fått forbønn. Han fikk aldri verken cellegift eller annen behandling, så noen slik forklaring finnes det ikke på saken.

– Jeg ble så takknemlig og glad da jeg forsto hva som hadde skjedd. Fortsatt takker jeg Jesus inderlig for helbredelsen flere ganger hver dag. Man kan ikke glemme noe slikt som dette. Det er så stort at man blir evig takknemlig, sier Åge Magne Sandnes.

TAKKNEMLIG EKTEPAR: Tove Helene og Åge Magne Sandnes takker Jesus for bønnesvaret de fikk da Åge Magne ble rammet av kreft.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15