Besøk av pastor Kingsly Lazarus fra India!

Denne artikkelen er hentet fra vårt Magasin - Bladet Legedom

Kjære venn av Misjonen Jesus Leger!

Det er en stor glede å kunne meddele deg at den kjente pastoren og kirkelederen, Kingsly Lazarus, kommer på besøk på Mirakellørdag den 6. oktober 2018!

Kingsly er leder av den indiske stiftelsen Sharing Hands Trust, med base i storbyen Chennai. Stiftelsen, med Lazarus i spissen, har bygd mange barnehjem i India og har betydd enormt mye for mange tusen foreldreløse barn i et av verdens mest folkerike land. Han står i spissen for boring av brønner for mange kasteløse i landet som drikker urent vann, blir syke og dør.

Kingsly står også i spissen for en adoptivordning som går ut på å ta vare på barn like etter at de er blitt født på sykehusene. I stedet for at de blir fjernet på en eller annen måte, gir sykehusene tillatelse til at hans stiftelse får tatt vare på disse nyfødte barna gjennom adopsjon av kristne, indiske familier.

Sharing Hands Trust driver også en bibelskole hvor studentene kan utdannes i Bibelen helt opp til Mastergrad. Kingsly arrangerer også kurs for mange pastorer og misjonærer med tanke på menighetsplantning på forskjellige steder i India. Her studerer forkynnere fra forskjellige kirker i India.

Det er en stor glede for Misjonen Jesus Leger å kunne ta imot en slik høvding på vårt møte på Mirakellørdag den 6. oktober i år, på vårt senter i Vennesla! Du er hjertelig velkommen på møtet! Gjør besøket kjent for venner – og kom! Møtet begynner kl. 13.00, men vi åpner dørene kl. 12.00. Det er lurt å være tidlig ute for på møtet skal jeg be for alle som er syke. Vi skal også ha det hyggelig for her kan du få kjøpt middag, kake og kaffe. Og her kan du få nye venner! På møtet vil vi også ta opp en kollekt til brønnboring blant de kasteløse i India.

Velkommen til den store MJL-familien! Den vokser og blir bare større og større!

Hilsen fra din venn Svein-Magne

Vi legger ikke ut alle vitnesbyrd eller artikler på internett, men du kan enkelt få tilsendt Bladet Legedom hjem til din postkasse 12 ganger i året, og få med deg alle fremtidige vitnesbyrd:
Ja takk, jeg vil motta Bladet Legedom i min postkasse
Vis mer